Happy BAD MED family

Poluzatvorenih okica, ali sa velikim, zadovoljnim smiješkom, pišem vam ovaj tekst! 
Protekli tjedan skupili smo se u Zagrebu baš kao jedna velika obitelj. Kad kažem velika, mislim ogromna :) Čak 35 djece sudjelovalo je na kampu! 35 malih, vrijednih i blesavih glavica iz čak 4 kluba: Medvedgrad, Zagreb Maksimir, Velika Gorica i Arka (Makarska).

Kao glavne konstante na treninzima pojavljivali smo se Silvač i ja, te uz litre kave i tonu planiranja držali sve konce u rukama :) dječica su vrijedno radila, kao male pčelice, a nadamo se da će zbog tog rada ubrati puno meda(lja) ;) 

Da bi maksimalno zbunili roditelje, namjerno smo više puta mijenjali vrijeme i mjesto treninga, čisto da provjerimo njihovo strpljenje i koncentraciju. Moram priznati da su bili divni i pratili nas u stopu sa svim tim čarobiranjima. Treninge smo tako održavali i na Turbo Limaču i u Areni i u Sutinskim Vrelima. Skoro smo jedan trening odradili i u Makarskoj, ali smo u zadnji tren odustali zbog lošeg vremena :)

Dječica su se brzo skompala, pa su se kazne za pričanje množile iz dana u dan. Antonio je, naravno, napravio najviše kazni. Bogu hvala. 

U mučenju ove dječice, pomogli su nam i naši Vedran, Jasna i Lidija, kao i Tina Petranović i seke Skorup. Uključio se i nas kondicijski majstor Gogi pa su dječica sa sobom ponijela i rezultate raznih mjerenja. (cure ispričavam se još jednom što nisam najavila vaganje pa ste slučajno za doručak pojele 5 kila kamenja :) 

U subotu smo, kao grande finale, organizirali mini ekipni turnir u Areni koji smo začinili druženjem, Glorijinim rođendanom i izradom majica suvenira :) Veselo trenersko društvo kasnije je nastavilo druženje na kavici i klopi gdje smo već počeli razvijati nove ubojite planove za slijedeće ovakve projekte.

Posebne zahvale idu i roditeljima Šimić i Buchberger koji su ugostili igrače iz Makarske i time im učinili ove pripreme puno pristupačnijima

Ovim tekstom također vam želim najaviti da naš trenutni direktor saveza Mićo ozbiljno razmišlja o novoj karijeri kao taxi vozaču. Shvatio je to na jednom od 100 putovanja iz Velike Gorice prema Zagrebu :)

Šalu na stranu, gledam na ovaj kamp kao na veliki korak prema suradnji, napredku i razvitku badmintona u Hrvatskoj. Drago mi je što su se klubovi odazvali i pokazali da imaju volje i želje graditi nove odnose i oštriti stare, sve to za boljitak naših klinaca i klinceza. Osobno se ne sjećam kada sam zadnji put vidjela toliko dobre energije na jednom mjestu. 

Draga moja dječice, nadam se da ste svašta korisno naučili, ali i ono najbitnije, da ste stvorili nove prijatelje s kojima ćete graditi daljnje sportske uspjehe. 

Vidimo se svi ponovo već slijedeći vikend na turniru Hrvatskog kupa koji je također svojevrsan zajednički projekt Zagreb Maksimira i Medvedgrada. :)

Kaže se : zajedno smo jači, a ja vas sve zajedno ljubim ;)

Iva

P.S. Silvac nema te svijet :) ponavljamo ovu suradnju uskoro :DFrancuska liga

I KATARINA GALENIĆ U NAJJAČOJ EUROPSKOJ LIGI

vikend kupova

Turska (ali ne sapunica, nego international)

Rođendani
Humor