Happy BAD MED family

Poluzatvorenih okica, ali sa velikim, zadovoljnim smiješkom, pišem vam ovaj tekst! 
Protekli tjedan skupili smo se u Zagrebu baš kao jedna velika obitelj. Kad kažem velika, mislim ogromna :) Čak 35 djece sudjelovalo je na kampu! 35 malih, vrijednih i blesavih glavica iz čak 4 kluba: Medvedgrad, Zagreb Maksimir, Velika Gorica i Arka (Makarska).

Kao glavne konstante na treninzima pojavljivali smo se Silvač i ja, te uz litre kave i tonu planiranja držali sve konce u rukama :) dječica su vrijedno radila, kao male pčelice, a nadamo se da će zbog tog rada ubrati puno meda(lja) ;) 

Da bi maksimalno zbunili roditelje, namjerno smo više puta mijenjali vrijeme i mjesto treninga, čisto da provjerimo njihovo strpljenje i koncentraciju. Moram priznati da su bili divni i pratili nas u stopu sa svim tim čarobiranjima. Treninge smo tako održavali i na Turbo Limaču i u Areni i u Sutinskim Vrelima. Skoro smo jedan trening odradili i u Makarskoj, ali smo u zadnji tren odustali zbog lošeg vremena :)

Dječica su se brzo skompala, pa su se kazne za pričanje množile iz dana u dan. Antonio je, naravno, napravio najviše kazni. Bogu hvala. 

U mučenju ove dječice, pomogli su nam i naši Vedran, Jasna i Lidija, kao i Tina Petranović i seke Skorup. Uključio se i nas kondicijski majstor Gogi pa su dječica sa sobom ponijela i rezultate raznih mjerenja. (cure ispričavam se još jednom što nisam najavila vaganje pa ste slučajno za doručak pojele 5 kila kamenja :) 

U subotu smo, kao grande finale, organizirali mini ekipni turnir u Areni koji smo začinili druženjem, Glorijinim rođendanom i izradom majica suvenira :) Veselo trenersko društvo kasnije je nastavilo druženje na kavici i klopi gdje smo već počeli razvijati nove ubojite planove za slijedeće ovakve projekte.

Posebne zahvale idu i roditeljima Šimić i Buchberger koji su ugostili igrače iz Makarske i time im učinili ove pripreme puno pristupačnijima

Ovim tekstom također vam želim najaviti da naš trenutni direktor saveza Mićo ozbiljno razmišlja o novoj karijeri kao taxi vozaču. Shvatio je to na jednom od 100 putovanja iz Velike Gorice prema Zagrebu :)

Šalu na stranu, gledam na ovaj kamp kao na veliki korak prema suradnji, napredku i razvitku badmintona u Hrvatskoj. Drago mi je što su se klubovi odazvali i pokazali da imaju volje i želje graditi nove odnose i oštriti stare, sve to za boljitak naših klinaca i klinceza. Osobno se ne sjećam kada sam zadnji put vidjela toliko dobre energije na jednom mjestu. 

Draga moja dječice, nadam se da ste svašta korisno naučili, ali i ono najbitnije, da ste stvorili nove prijatelje s kojima ćete graditi daljnje sportske uspjehe. 

Vidimo se svi ponovo već slijedeći vikend na turniru Hrvatskog kupa koji je također svojevrsan zajednički projekt Zagreb Maksimira i Medvedgrada. :)

Kaže se : zajedno smo jači, a ja vas sve zajedno ljubim ;)

Iva

P.S. Silvac nema te svijet :) ponavljamo ovu suradnju uskoro :D







Francuska liga

I KATARINA GALENIĆ U NAJJAČOJ EUROPSKOJ LIGI

vikend kupova

Turska (ali ne sapunica, nego international)

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor