Veseli vikend vrijednih pčelica

U Nedelišće smo krenuli Irenasto, ako ne i Sunčasto, s vječno dobro raspoloženima mamama njihove jednako divne i vesele djece JNije nam bilo dosadno. Meč između Luke i Doriana je bio poslastica na samom početku turnira. Iako je Luka propustio meč loptu, igrao je izvanredno.  Dorian je na kraju i osvojio turnir, ali veseli, nakon dugo godina vidjeti na hrpi toliko kvalitetnih igrača u konkurenciji U 15 godina. Birajte tko vam se više sviđa: Meglić, Ban, Cvijanović, Hanžek,  Ivčević , Grubić...? Dino je protiv Meglića odigrao dobar meč, ali je prokockao 4 gem lopte. Nakon toga je u  iscrpljujućem meču izgubio od brzog, agilnog i azijski pojačanog Lovre Hanžeka koji igra izvrsno (iako sam kaže da to napravi jednom u sto mečeva). Dečki su u tom meču pretrčali barem 5 km, a povremeno su im trebale boce s kisikom. Tko je gledao taj meč, sigurno je uživao. Car je u klupskoj borbi pružio dobar otpor Dini i na kraju je završio kao 12. Andrej je dobio Josipa, a zatim izgubio od Lovre. Obojici idu pohvale zbog upornosti koju pokazuju iz godine u godinu. Antonio Ban je u procesu ispravljanja svoje tehnike i svjesan je da je to dug proces i da treba biti strpljiv. Ipak, igra protiv Zlošila,a kasnije i Burnića te Ivčevića razlog je da bude zadovoljan. Uostalom, on je završio kao 8., a njegov slavni brat kao 9. J

Naš novi mix Rendulić/Ivčević je osvojio srebro, uz vrlo dobru igru u finalu. E sad, kad smo već kod Ivče, pardon, gospona krumpirka...Dobio je zabranu da mi se približava sljedeća dva tjedna. Nije bilo dovoljno što me ljutio svojim dijagonalama pa je odlučio u ključnim momentima meča odigrati barem 5 Đurduraca (čitaj krumpira) u svoju korist i tako izluditi mix Cvijanović/Čerjan i publiku koja je pratila meč.  Bravo srebrni!

Neću pisati hvalospjeve o Antei jer smo tek na početku misije koja se zove: „Znam gdje trebam i tamo ću stići“ (kužimo se ja i Antea). Završila je turnir kao izvrsna četvrta, ali je od rezultata trenutno važna dobra igra i osjećaj da može i bolje.

U nastavku vam šaljem link na kojem možete vidjeti ukupan poredak svih naših igrača, ali se nadam da ga nećete pogledati. Iz moje perspektive je ovo bio prije svega jako ugodan vikend s pozitivnom djecom i još pozitivnijim roditeljima (hvala tati Sambolek, mamama Rendulić i Ban). I nakon sedmog sata igre klinci se pikaju na praznom terenu i nije im dosta...A na terenu su i Medvjedići i Velikogoričani i Međimurci i Zagrebaši...U takvom okruženju niti poraz nije gorak.

Sutra je novi trening, a mi i dalje nastavljamo raditi kao pčelice jer kak bi rekla mama Ban, što se mora voli nije teško.

Puseki svima,

Matea (a valjda vas odnekud ljubi i Iva)

Nation to Nation - Pečuh

Brzo nam se vrati Gogi

1. u11 U sLOVENIJI

Slovenski A turnir

Women power

Dva srebra na nedjeljnom nastavku HK-a

Island - naši završili kao treći u skupini

Nova stanica za juniore - Slovak Junior

Maja Pavlinić ponovno u Future Stars programu

Mađarski san...komentari

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor