3. krug Hrvatskog kupa

POLETARCI​

Na trećem krugu Hrvatskog kupa poletaraca održanom ove subote u Čakovcu sudjelovalo je 10 igrača i 7 igračica. Klupske boje branili su Vlatka Kopsa i Hrvoje Mavriček.

Vlatka je svoj prvi meč odigrala i dobila bez većhih problema. U polufinalu ju je čekala prva nositeljica turinira, a tu su onda krenuli problemi. Vlatka je očito bila previše impresionirana svojom protivnicom i uz neprepoznatljivu igru i dosta grešaka pobjeda je relativno lako otišla na drugu stranu. U borbi za treće mjesto kao da smo gledali jednu drugu Vlatkicu. Sigurna u sebe, u svoju igru i bez puno grešaka zasluženo je pobijedila i došla do bronce.

Hrvoje je također otvorio turnir s pobjedom. Iako je prvi gem osvojio dosta uvjerljivo, uslijedilo je malo opuštanje gdje je sa brzopletom igrom i sa nekoliko grešaka malčice zakomplicirao samu završnicu. U sljedećem meču ždrijeb mu je dodijelio drugog nositelja koji se pokazao kao prezahtjevan protivnik. Na kraju mu je ostao meč za treće mjesto, kojeg je koncentriranom i dobrom igrom priveo kraju i uzeo pobjedu.

Četiri zlata i dvije bronce seniora te dvije bronce poletaraca rezime su ovog Hrvatskog kupa.

 Bravo i čestitke svima!!! 

Jasna 


SENIORI:


Za vikend smo nastupili na seniorskom kupu u Čakovcu i osvojili  zlatne medalje u svim konkurencijama te tome dodai jos dvije bronce.U nastavku su dojmovi igrača

Zadovoljan sam svojom igrom s obzirom na količinu treninga koje sam odradio nakon ljetne stanke. To se posebno odnosi na moju igru u singlu, gdje sam ostvario bolji rezultat i osvojio 3. mjesto. Žao mi je malo radi plasmana u parovima gdje mislim da smo mogli uzeti koju pobjedu više, ali s obzirom da ih nismo puno vježbali i što je umor odigrao svoju ulogu (velik broja napornih mečeva), ne mogu biti previše nezadovoljan ni s tim rezultatom.

Borna

Turnir je bio dobar. Mislim da sam igrao dobro. U singlu sam izgubio od Spoljareca na 15 i 13, a u parovima od Borne i Belasa. Da smo u paru Josip i ja bili malo uigraniji mozda bi ih i pobjedili. Bilo je 21:19 u prvom za nas, a onda smo izgubili na 18 i 14. Protiv Filipa i Belasa. Na kraju sam zavrsio turnir sa 2 osvojena 5 mjesta. Sve u svemu bilo je dobro.

Luka

U subotu 24.9. održalo se 3. kolo hrvatskog kupa za seniore u Čakovcu. Igrala sam singl i parove sa Dorom Drvicom. Ujutro sam krenula sa lošijom igrom, ali se kroz dan malo popravilo. Prvo sam pobijedila igračicu iz Velike Gorice, zatim dvije igračice iz Čakovca, a u finalu sam igrala sa Sadaić. Jako loša igra s moje strane dovela je do tri seta, ali na kraju sam pobijedila. U parovima Dora i ja smo pobijedile Velikogoričanke, zatim Čakovčanke i u finalu smo pobijedile Sadaić/Trstenjak. Igrom u parovima sam ipak malo zadovoljnija nego onom u singlu, ali unatoč lošijoj igri konačan rezultat je zadovoljavajuć.

Nikolina

S obzirom da sam reket primila tek nakon nekoliko mjeseci ne igranja što je bilo vidljivo u nekim djelovima moje igre,  osvajanjem prvog mjesta u paru i treceg u singlu ne mogu biti nezadovoljna.

Dora

Na turniru je bilo dobrih i napetih mečeva, pogotovo među juniorima i mlađim igračima. Dobro je vidjeti da većina naših mladih igrača dolazi na kup, ali isto tako mislim da je super što su došli i igrači koji više nisu u profesionalnom badmintonu, jer oni i dalje mogu odigrati dobre mečeve. Svakako mislim da bi i svi seniori trebali igrati kup, te bi onda to bilo napeto natjecanje od kojeg bi svi imali koristi.
Što se tiče mojih mečeva, zadovoljan sam igrom, u svakom meču sam držao kontrolu od samog početka i na kraju osvojio turnir bez velikih padova u igri i koncentraciji. U parovima smo Čimbur i ja lagano došli do naslova.

Filip


Zagreb Youth

Yonex Slovak Open 2016

​KOSTANJEVICA NA KRKI 2016

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor