Prague Open 2016

U utorak 27.09.2016. Zvonimir Đurkinjak, naš novi trener Blagovest Kisyov i ja (Filip Špoljarec) uputili smo se u Prag na International challenge turnir Europskog kupa. 

Nakon ugodnih 7 sati vožnje stigli smo i smjestili se u stan. Nakon bezuspješnog pokušaja treniranja i isprobavanja dvorane, uputili smo se u obližnju teretanu na lagani trening. U srijedu ujutro smo rano otišli u dvoranu kako bi ju isprobali prije mečeva obzirom da je poznato da su uvjeti u dvorani dosta teški zbog loše ventilacije. 

Dojmovi s mečeva:
Filip Špoljarec: U prvom kolu kvalifikacija sam igrao protiv Danca Christophersena. Vidio sam ga kako igra u Sloveniji prije ljeta, i znao sam da me čeka težak meč. Obzirom na uvjete u dvorani, meč je bio dosta otvoren i imao sam dobre šanse uzeti prvi gem, ali pred kraj gema previše griješim i Danac dobiva. Drugi gem sam počeo jako dobro, ali ne uspijevam držati pritisak i Danac okreće rezultat i odnosi pobjedu. Ne mogu reći da sam jako nezadovoljan igrom, ali isto tako ne mogu reći da je sve bilo super. Drago mi je da smo imali trenera na turniru, te da je on vidio meč i kako igram na turniru pa znamo na čemu moramo raditi.


Zvonimir Đurkinjak: Prvi meč igrao sam protiv Artema Pochtareva, izgubio sam 2:1. Napravio sam par laganih grešaka u trećem setu kada je rezultat bio izjednačen i dao protivniku prednost od 20:17. I onda sam izgubio 21:18.

U blizini stana je bio vijetnamsko tajlandski restoran u kojem smo jeli svaki dan, hrana je bila odlična i jeftina. 
U petak 30.09.2016. smo krenuli doma. Zbog velikih gužva u Češkoj i prometne nesreće blizu Beča, naš put je trajao više od 10 sati. Trener nas je tjerao da pijemo puno tekućine, tako da smo oborili rekord u broju stajanja tokom puta :)

TEM Youth

Turneja u Danskoj

Yonex Dutch Open 2016

ARHIVA

Rođendani



  1.3. MARKO MALARIĆ

  4.3. SARA MRĐA

  4.3. PETAR IVANOVIĆ

  5.3. JAKOV LADAVAC

15.3. TESA TOKIĆ

19.3. EDVIN HADŽIHALILOVIĆ

21.3. SHIORI ARAKI PUCKO

24.3. HRVOJE MAVRIČEK

25.3. IRA MARTINUŠ

29.3. ROKO DUBOVEČAK

Humor