TEM Youth

​Petak 21.10.

Nakon cijelonoćne vožnje smo stigli na turnir tek u 15h. U međuvremenu su Ira,Luna, Iva i Dora odigrale svoje prve mečeve.

Oficir za vezu (tata Martinuš) je zamolio organizatore da odgode Ivorov i Stellin meč. Mađari su dosta dugo i čekali na Ivora, ali Slovaci nisu htjeli čekati Stellu. Objektivno, njih dvoje ne bi dobili te mečeve, ali je propala prilika da odigraju mečeve protiv jakih protivnika.  Na putu smo imali dobro prolazno vrijeme da stignemo na te mečeve, ali nas je pokopala špica  između Nurnberga i Regensburga. Ivor je svoj drugi meč odlično igrao i dobio, pogotovo zato što je točno s puta došao na teren. Cure su ostale mečeve malo pobjeđivale, malo gubile.. Ira je nakon fenomenalnog početka odlučujćeg meča stala ničim izazvana i ostala dva gema su otišla na stranu protivnice.


Subota 22.10.

Završavaju singlovi po grupama. Od naših igrača je iz grupe se je u četvrtfinale probila samo Dora. U četvrtfinalu i polufinalu je imala teške mečeve koje je dobila velikom borbenošću, ali i velikim strpljenjem u trenucima kad nije išlo. Bravo Dora!

Za parove sam vjerovala da  Ira i Ira Misir(VG) mogu daleko. Naša Ira je nastavila sa spavanjem iz singla, a probudila se tek u drugoj polovici drugog gema i zaigrala onako kako zna. Ipak gube 23:25. Protivnice su kasnije osvojile turnir, a njih dvije definitivno su mogle barem i do finala.

Također su Iva i Luna propustile dobar ždrijeb i priliku da možda dođu i u polufinale.

Dora i Stella su poražene u četvrtfinalu, ali njihovo vrijeme tek dolazi.

Ivor i Tamas Kolar (Mađ.) su ušli u sutrašnje polufinale.


Nedjelja 23.10.

Ivor i Tamas su poraženi u polufinalu, ali je Ivor sa brončanom medaljom zaključio trud koji je uložio u zadnjih deset dana.

Dora je odlično počela finale singla, druga dva gema nije odigrala tako dobro, što je protivnica iskoristila.

Ipak, i finale je odličan uspjeh za Doru.




Turneja u Danskoj

Yonex Dutch Open 2016

Prague Open 2016

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor