IV. KRUG HRVATSKOG KUPA ZA POLETARCE I SENIORE

POLETARCI

            Na posljednjem četvrtom izdanju Hrvatskog kupa za poletarce održanog ovog vikenda u Čakovcu nastupili su naši poletarci Vlatka Kopsa, Ema Delić i Hrvoje Mavriček. Ovaj put igrala se i konkurencija parova gdje su nastupili Vlatka i Hrvoje.

            Vlatka je u singlu ponovila rezultat prethodnog kruga i osvojila treće mjesto. Nakon slobodnog prvog kola u četvrtfinalu se sastala sa klupskom igračicom Emom gdje je ne baš lako i sa dosta uloženog truda odnijela pobijedu. U polufinalu ponovo dobiva dobro joj znanu protivnicu Jelenu. Scenarij je bio gotovo identičan kao i na prethodnom Hk. Vlatka se trudila, ali to još uvijek nije bilo dovoljno za pobjedu.

         U konkurenciji parova  kao prve nositeljice Vlatka i Jelena Buchberger (BK V. Gorica) uvjerljivo su i bez većih problema pobijedile konkurenciju i potvrdile svoju dominaciju.

            Ema je igrala samo u  konkurenciji singla. Prvi meč dobiva uvjerljivo. Nažalost, u četvrtfinalu je „naletjela“ na Vlatku gdje joj je zadala dosta problema  i malo je nedostajalo da drugi gem ode na Eminu stranu i tako meč učine neizvjesnijim. Ema je tako ostala u borbi za peto mjesto gdje je ostvarila dvije pobijede. Odličnom i koncentriranom igrom te slušanjem savjeta pobijedila je igračicu koju do sad nije nikada uspjela pobijediti. Ema je ugodno iznenađenje. 

            Hrvoje je superiorno i bez većih problema dobio prvi meč singla. Polufinale mu donosi velikog rivala Mihaela. Iako je izgubio prvi gem Hrvoje se ne predaje i uspijeva izjednačiti. U odlučujućem gemu je nedostajalo koncentracije tako da gubi meč. Morao se ponovo zadovoljiti borbom za treće mjesto. Nažalost, „predajom“ prije nego što je i počeo igrati olako je izgubio i tako osvaja  4. mjesto.                                                                                                                                            Parove je prvi puta igrao s partnerom Mihaelom Pjatakovim (BK Koprivnica). U konkurenciji četiri para gdje je igrao svako sa svakim, prva dva meča su odigrali dobro i dobili bez većih problema. U trećem meču prvi nositelji su se ipak pokazali prezahtjevnim protivnikom te im nisu dali prevelike šanse iako su se dečki potrudili odigrati najbolje što znaju. S obzirom da je ovo bio njihov prvi zajednički nastup pokaznom igrom i rezultatom moraju biti zadovoljni.

Jedno zlato, jedno srebro i jedna bronca.

BRAVO za naše poletarce!!!

 

SENIORI

         Na turniru seniora u konkurenciji singla i miksa nastupilo je 10 klupskih igrača: Čimbur, Filip, Dino, Dominik, Edvin, Luka, Nikolina, Katarina, Lucija i Dora. U sve tri konkurencije imali smo klupsko finale J.

  U odličnom meču finala muškog singla Fićo je slavio protiv Čimbija. U borbi za treće mjesto Luka je ovaj put morao stisnuti ruku protivniku i zadovljiti se s 4. mjestom. Dino je u četvrtfinalu snage odmjerio s prvim nositeljem Filipom koji mu nije dozvolio iznenađenje, tako da je Dino ostao u borbi za 5. mjesto koje je nakon dva dobivena meča i osvojio. Dominik očito nije imao svoj dan jer je neočekivano izgubio neke mečeve što ga je koštalo osvajanjem tek 8. mjesta. Edvin je pored jake konkurencije zauzeo 10. mjesto.

 U konkurenciji ženkog singla ovaj put smo imali na postolju tri klupske igračice. Nikolininu dominaciju na dosadašnjim Hrvatskim kupovima „prekinula“ je Katarina pobjedivši je u finalu. Na putu do finala Katarina je u neizvjesnom meču polufinala slavila protiv Dore koja je na kraju osvojila 3. mjesto.

U konkrenciji miksa imali smo uzbudljivo klupsko finale. Ovaj put pobjedu su odnijeli Čimbi i Dora protiv Fiće i Kety. Porazom u četvrtfinalu Lucija i Dominik ostaju u borbi za 5. mjesto gdje nažalost gube meč od drugih nositelja, ali na kraju dobivaju meč za 7. mjesto. Edvin je s partnericom Majom Žubrinić (Bk Flex) osvojio 10. mjesto i tako ostvario isti rezultat kao i u singlu.

Kolekciji medalja poletaraca, seniori su dodali još tri zlata, tri srebra i jednu broncu.J

Čestitke svima!!!

Jasna 




Nation To Nation u15 - izvještaj

Nation to nation U15 u Pečuhu

Zahvala roditeljima na podršci

Prvenstvo Hrvatske U13 i U17

Alex Vlaar na treninzima

Najbolji renking karijere

PH kadeta - Ira Martinuš prva u miksu.

Prve U11 medalje iz Irske :)

4. KRUG HRVATSKOG KUPA

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor