Državno prvenstvo za kadete

​Serija podmladačkih prvenstava za 2017. je započela u Čakovcu sa kadetima.

Među 13 naših igrača očekivano najuspješnija je bila Luna koja je postala prvakinja u singlu i paru sa Ivom Sulić, te osvojila 2. mjesto u miksu sa Lukom Črepom (Međimurje). Općenito, nije bilo većih iznenađenja. 


muški singl

Ivor Zekan je opravdao nositeljsku poziciju i osvojio 3. mjesto. Do četvrtfinala su došli Vili Sinković i Vid Matanić.  U pretkolu su igrali Emil Sinković i Krešimir Petričević. Emil je ovaj put prošao pretkolo, a Krešo nije. 


ženski singl

Luna je dakle prva. Nakon početne nepreciznosti u finalu je u 2. i 3. gemu zaigrala bolje i uvjerljivo pobijedila. Priliku da uđe u finale je propustila Iva koja je usprkos vodstvu u 3. gemu, ipak poražena.

Da li je Dora mogla do finala nećemo nikada saznati, jer se u polufinalu našla na Luninoj strani. Do četvrtfinala je došla Stella Balenović, a u prvom kolu su ostale Lana Devčić, Dea Hasenoehrl i Nera Novosel.


muški parovi

Ivor i Vid su igrali puno bolje nego na prošlom turniru i u polufinalu su tijesno poraženi 2x 21:19.  Krešo i Emil su jednom pobjedom došli do četvrtfinala.


ženski parovi

Luna i Iva prve, ali u odličnom meču  polufinala tijesno pobijedile  Doru i Stellu (21:18 u 3.). Finale je bilo formalnost. Lana i Dea su odlično počele svoj meč četvrtfinala, u drugom nažalost popustile.


mješoviti parovi

Luna i Luka nisu uspjeli ponoviti igru od prije mjesec dana, pa su u finalu poraženi. Brončane medalje su osvojili Vili i Stella te Ivor i Iva. Oba miksa su pružili odličan otpor kasnijim finalistima. Prije toga su Vili i Stella nadigrali Vida i Doru, pa je Vili zasluženo osvojio svoju prvu medalju na državnim prvenstvima.  Bravo Vili, a moram i posebno pohvaliti Stellinu igru na mreži u obje parske discipline jer je jednostavno bila prebrza za sve.


Zadatak je ispunjen, svi ste dali maksimum. Neki su imali više, neki manje sreće sa ždrijebom. Osvojili smo ukupno 10 od 20 medalja-polovicu, čime nastavljamo uspješnu klubsku tradiciju.




Scottish open Grand Prix

Prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete i mlađe juniore

4. HK ZA POLETARCE I JUNIORE

42nd YONEX Hungarian International 2017

ARHIVA

Rođendani



  1.3. MARKO MALARIĆ

  4.3. SARA MRĐA

  4.3. PETAR IVANOVIĆ

  5.3. JAKOV LADAVAC

15.3. TESA TOKIĆ

19.3. EDVIN HADŽIHALILOVIĆ

21.3. SHIORI ARAKI PUCKO

24.3. HRVOJE MAVRIČEK

25.3. IRA MARTINUŠ

29.3. ROKO DUBOVEČAK

Humor