Prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete i mlađe juniore

​U subotu u nedjelju 18.i 19.11. smo organizirali državno prvenstvo za mlađe juniore i mlađe kadete. 


mlađi kadeti

U ovoj konkurenciji smo imali četvrero predstavnika

Najbolji rezultat je svakako ostvarila Vlatka Kopsa  u paru sa nepobjedivom Jelenom Buchberger (V.Gorica)- osvojile su prvo mjesto. U finalu je bilo napeto, ali su cure ipak u drugoj polovice 3. gema uspjele naći taktiku kojom će nadoknaditi prednost protivnica i završiiti meč u svoju korist. 

Zrinka Kopsa i Ema Delić su osvojile brončanu medalju u paru. U četvrtfinalu su bile uvjerljivo bolje od protivnica, a u polufinalu su Jelena i Vlatka bile puno jače od njih.


Singlove su igrali samo Hrvoje Mavriček i Vlatka. Hrvoje je došao do četvrtfinala, a Vlatka je poražena u prvom kolu.

U nedjelju su bili miksevi. Hrvoje i Vlatka su u četvrtfinalu ispustili vodstvo od 13:4 u 3. gemu, a time i medalju. Tako je nažalost, Hrvoje jedini od njih četvoro ostao bez medalje iako je najbolje igrao.


mlađi juniori

Odma na početku treba naglasiti i pohvaliti par Lune i Tamare koje su napokon uspjele spojiti više kvalitetno odigranih mečeva na jednom turniru te tako doći do naslova prvakinja za 2017. godinu. To je ujedno i jedino nečekivano zlato prvenstva, iako su po meni od početka bile "dark horse" turnira i svima su mogle biti neugodne, što su na kraju i pokazale.


Ira i Antea su na žalost odlučile odigrati najlošiji meč parova u sezoni baš na prvenstvu te su tako izgubile odma prvi meč protiv kombinacije Sadaić/Štbrenac 0-2. Ipak su se "uspjele" okititi brončanom medaljom jer je njihov prvi meč bio taj u polufinalu.


Ždrijeb ženskog singla opet nije pomazio naše igračice, dapače bio je prilično nevjerojatan. Svih 6 igračica iz našeg kluba našle su se na istoj strani ždrijeba. Najuspješnija je bila Antea koja je preko Tamare i Lune došla do polufinala gdje je u tijesna dva seta izgubile od Ire Misir 19-21; 19-21. Misir je tako na putu do finala zaredala Ivu, Iru i Anteu. Dora je izgubila u prvom kolu od Lune.


U muškom singlu su nastupili Luka, Ivor i Borna. Luka je potvrdio svoju poziciju prvog nositelja i više manje uvjerljivo osvojio prventsvo. Ivor je u prvom kolu izgubio od Buchbergera. Borna je došao uvjerljivo do  polufinala, te tamo izgubio od Meglića u dva prilično izjednačena seta. Tu je došlo do izražaja nešto manji broj treninga zbog ozljede te manjak iskustva takvih mečeva, no u svakom slučaju je odigrao odlično uzveši sve u obzir.


U muškim parovima su Luka Ban i Meglić obranili naslov protiv Borne Cara i Borne Vadlje u 3 seta. Ivor je u paru sa Sladojevićem izgubio u prvom kolu protiv kombinacije Buchberger/Gotesman.


U mješovitim parovima je ždrijeb opet naše igrače suprotstavio u prvom kolu. Tako su Borna i Antea pobijedili Ivora i Iru 2-0. U polufinalu su glatko izgubili od Meglića i Sadaić koji su kasnije lagano osvojili prvenstvo.


 Još jednom čestitke svim igračima na osvojenim medaljama!





Scottish open Grand Prix

Državno prvenstvo za kadete

4. HK ZA POLETARCE I JUNIORE

42nd YONEX Hungarian International 2017

ARHIVA

Rođendani



  1.3. MARKO MALARIĆ

  4.3. SARA MRĐA

  4.3. PETAR IVANOVIĆ

  5.3. JAKOV LADAVAC

15.3. TESA TOKIĆ

19.3. EDVIN HADŽIHALILOVIĆ

21.3. SHIORI ARAKI PUCKO

24.3. HRVOJE MAVRIČEK

25.3. IRA MARTINUŠ

29.3. ROKO DUBOVEČAK

Humor