PRVENSTVO HRVATSKE ZA JUNIORE I POLETARCE

​Zadnje ovogodišnje državno prvenstvo je održano u Dubrovniku u konkurenciji juniora (i poletaraca). Bili smo vrlo, vrlo uspješni- dobili smo sve mečeve (i titule) koje smo planirali dobiti, a pobijedili smo i u svim mečevima za koje se nije moglo unaprijed reći tko će pobijediti.

Najuspješniji je bio Luka Ban koji je nakon osvajanja državnog prvenstva za mlađe juniore  u singlu i paru ponovio isto i među juniorima.  Zlato i za ženski par Lucija Trgovac/Antea Rendulić


mješoviti parovi

Dan je počeo iznenađenjem. Edvin Hadžihalilović i Antea Rendulić su preko obje čakovečko-dubrovačke kombinacije došli do finala.  Druga dva naša miksa su se susrela u četvrtfinalu. Borna Car i Lucija Trgovac su bili bolji od Antonia Bana i Ire Martinuš.

U polufinalu su Borna i Lucija čak uzeli gem Megliću i Sadaić, ali kako nisu uigrani, nije išlo bolje od toga.


muški singl

Dakle, još jedna titula za Luku. Ovaj put je u finalu bio sigurniji nego prije tri tjedna.  Do četvrtfinala su došli Borna  i Edvin . Borna je u prvom kolu pobijedio Antonia.


ženski singl

Kad je to jutro ušla u dvoranu, Ira  sigurno nije očekivala da će doći do finala singla. No, upravo se to dogodilo. U četvrtfinalu je imala lagan meč, da bi u polufinalu odličnom igrom nakon dugo vremena pobijedila Barbaru Janičić, baš kad je bilo najpotrebnije. U finalu je u prvom gemu pružila dobar otpor Ingi Sadaić, a u drugom su bodovi jednostavno iscurili na drugu stranu.

Na drugoj strani ždrijeba su Antea i Tamara Cvitkušić došle do četvrtfinala. U četvrtfinalu je Lucija  pobijedila Anteu. Nažalost, Lucija je zbog dugotrajne ozljede daleko od prave forme, tako da je  polufinale bilo  jučerašnji maksimum.


muški parovi

Luka i Josip Meglić (Zagreb Maksimir) su  osvojili prvo mjesto, ali pravi posao su napravili Antonio i Borna koji su došli do finala pobijedivši prve nositelje Grubića i Zadravca.  


ženski parovi

Bez obzira na slab singl, Lucija je u parovima ponovo pokazala svoju kvalitetu u parovima. Antea je dobro pratila i zasluženo su osvojile prvenstvo. U finalu su pobijedile par Sadaić/Čerjan. Prije toga su u polufinalu pobijedile par Ira/Tamara koje su im u prvom gemu dobro  zaprijetile.
Tako su juniori na najbolji način zaključili ovu godinu.

SRETAN BOŽIĆ I NOVA 2018. GODINA

PREDBOŽIĆNO DRUŽENJE 2017

turnir djeda mraza

Yonex Welsh International 2017

Rođendani
Humor