PRVENSTVO HRVATSKE ZA JUNIORE I POLETARCE

​Zadnje ovogodišnje državno prvenstvo je održano u Dubrovniku u konkurenciji juniora (i poletaraca). Bili smo vrlo, vrlo uspješni- dobili smo sve mečeve (i titule) koje smo planirali dobiti, a pobijedili smo i u svim mečevima za koje se nije moglo unaprijed reći tko će pobijediti.

Najuspješniji je bio Luka Ban koji je nakon osvajanja državnog prvenstva za mlađe juniore  u singlu i paru ponovio isto i među juniorima.  Zlato i za ženski par Lucija Trgovac/Antea Rendulić


mješoviti parovi

Dan je počeo iznenađenjem. Edvin Hadžihalilović i Antea Rendulić su preko obje čakovečko-dubrovačke kombinacije došli do finala.  Druga dva naša miksa su se susrela u četvrtfinalu. Borna Car i Lucija Trgovac su bili bolji od Antonia Bana i Ire Martinuš.

U polufinalu su Borna i Lucija čak uzeli gem Megliću i Sadaić, ali kako nisu uigrani, nije išlo bolje od toga.


muški singl

Dakle, još jedna titula za Luku. Ovaj put je u finalu bio sigurniji nego prije tri tjedna.  Do četvrtfinala su došli Borna  i Edvin . Borna je u prvom kolu pobijedio Antonia.


ženski singl

Kad je to jutro ušla u dvoranu, Ira  sigurno nije očekivala da će doći do finala singla. No, upravo se to dogodilo. U četvrtfinalu je imala lagan meč, da bi u polufinalu odličnom igrom nakon dugo vremena pobijedila Barbaru Janičić, baš kad je bilo najpotrebnije. U finalu je u prvom gemu pružila dobar otpor Ingi Sadaić, a u drugom su bodovi jednostavno iscurili na drugu stranu.

Na drugoj strani ždrijeba su Antea i Tamara Cvitkušić došle do četvrtfinala. U četvrtfinalu je Lucija  pobijedila Anteu. Nažalost, Lucija je zbog dugotrajne ozljede daleko od prave forme, tako da je  polufinale bilo  jučerašnji maksimum.


muški parovi

Luka i Josip Meglić (Zagreb Maksimir) su  osvojili prvo mjesto, ali pravi posao su napravili Antonio i Borna koji su došli do finala pobijedivši prve nositelje Grubića i Zadravca.  


ženski parovi

Bez obzira na slab singl, Lucija je u parovima ponovo pokazala svoju kvalitetu u parovima. Antea je dobro pratila i zasluženo su osvojile prvenstvo. U finalu su pobijedile par Sadaić/Čerjan. Prije toga su u polufinalu pobijedile par Ira/Tamara koje su im u prvom gemu dobro  zaprijetile.




Tako su juniori na najbolji način zaključili ovu godinu.





SRETAN BOŽIĆ I NOVA 2018. GODINA

PREDBOŽIĆNO DRUŽENJE 2017

turnir djeda mraza

Yonex Welsh International 2017

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor