Turniri Hrvatskog kupa, 1. krug

Prvi krug kupa 2018.  održao se u subotu i nedjelju u Čakovcu. Nastupili smo sa ukupno 15 igrača, više-manje uspješno


mlađi kadeti

Najuspješnija je bila Vlatka Kopsa koja je osvojila drugo mjesto u singlu sa vidljivim napretkom u igri te prvo mjesto sa Jelenom Buchberger (VG).  Vlatka je uvjerljivo došla do finala u kojem je Jelena još uvijek nedodirljiva iako je Vlatka pružila odličan otpor u drugom gemu.  Ema Delić je bila 6. u singlu i 4. u paru sa Sarom Gičev (Bjelovar).  

Hrvoje Mavriček je osvojio 7.mjesto



kadeti

Najviše postolja smo očekivano  imali u konkurenciji kadeta. U  finalu Dora nije izdržala pritisak uporne Nike Matovina , dok je u meču za 3. mjesto Stella izdržala pritisak isto tako uporne Jelene Buchberger. Dakle, Dora 2., Stella 3., zajedno prve u parovima. Nera Novosel je bila 8., a Lana Devčić 9. Nera i Lana su zajedno bile 4.

Dečki su također osvojili 2. i 3. mjesto. Prvo je u polufinalu Ivor pobijedio Vida, a zatim u finalu nije uspio pružiti jači otpor Antunoviću. Naprotiv, u meču za 3. mjesto je Vid zaigrao bolje nego u zadnjih par mjeseci i pobijedio Pipunića.

U paru su osvojili 3.mjesto

Sve četiri cure su bile na istoj strani ždrijeba.



mlađi juniori

Kao i na državnom prvenstvu, kao i na kupu kadetkinja, sve 4 cure su bile na istoj strani ždrijeba u singlu, što postaje iritantno jer opet igraju mečeve međusobno. Tako je Tamara od 4 meča odigrala i protiv Dore i protiv ire i protiv Lune!

Ira Martinuš je odlično igrala gem i pol u polufinalu protiv Misir i stala. Na kraju 3. mjesto za Iru, 5. za Tamaru, 7. Lunu i 9. za Doru.

U ženskim parovima su Ira i Dora prvo uzvratile paru Misir/Janičić za prošlotjedni poraz na turniru europskog kupa, a finale je bilo i poslastica i triler. Ira i Dora su dobile prvi gem 30:28, zatim su drugi gem dobile Luna i Tamara, a u trećem opet napeto do kraja. Na tom kraju su Luna i Tamara bile svježije i koncentriranije  i zasluženo pobijedile.


U muškoj konkurenciji smo imali samo Vilija na 6. mjestu, što je odlično jer je nastupio ozlijeđen.





Hrvatski kup U11 i U19

Zagrebačka liga - 2.krug

PRVENSTVO HRVATSKE ZA SENIORE

ARHIVA

Rođendani



  1.3. MARKO MALARIĆ

  4.3. SARA MRĐA

  4.3. PETAR IVANOVIĆ

  5.3. JAKOV LADAVAC

15.3. TESA TOKIĆ

19.3. EDVIN HADŽIHALILOVIĆ

21.3. SHIORI ARAKI PUCKO

24.3. HRVOJE MAVRIČEK

25.3. IRA MARTINUŠ

29.3. ROKO DUBOVEČAK

Humor