Zagrebačka liga - 2.krug

​Drugi krug Zagrebačke lige bio je fenomenalno uspješan za naše igrače. Osvojili smo 5 od 7 prvih mjesta, te još mnogo drugih postolja.

dječaci 1-4 razred

Konačno smo dočekali da Fran Farkaš nastupi na nekom natjecanju u Hrvatskoj i dočekali da sa samo 2 treninga u pet tjedana uvjerljivo osvoji prvo mjesto. Drugo mjesto je osvojio Luka Karamatić koji je počeo trenirati ove jeseni. Na svom prvom turniru odmah je skočio na postolje, što uspijeva rijetko kome. I ostali dječaci su popravili svoj plasman od prošlog puta. Jakov Ladavac je bio 4., a Jakov Perše 7.  Uspješno su nastupili i igrači iz naših oš K. Tomislav i J. Klovića. U međusobnim mečevima susjeda, pretežno uspješniji su bili "kraljevi"


djevojčice 1-4 razred

Pobijedila je Stela Devčić koja u velikoj borbi za prvo mjesto uspjela meč privesti na svoju stranu. Dora Kvesić je bila 5. U ovoj konkurenciji su cure iz oš J.Klovića bile bolje plasirane od "kraljica" iz oš K.Tomislav.


dječaci 5-6 razred

Hrvoje Mavriček je pobijedio bez problema. Ugodno iznenađenje je  presretni Borut Patčev na drugom mjestu koji je teže mečeve imao u grupi nego u polufinalu, a Ivan Nimac je ponovio 3. mjesto. Tin Hristov je osvojio 7., a Andro Radionov 9. mjesto. Koliko je grupa B bila jaka govori nam to da je Andro ispustio vodstvo od 18:13 protiv Boruta.


djevojčice 5-6 razred

U ovoj konkurenciji "samo" 3. mjesto Nine Duraković, koja je u borbi za 3. mjesto pobijedila Lorenu Mioković 28:26!  Gabrijela Smrečki je bila 5. ,a Maša Heteši 6.


dječaci 7-8 razred

Prva turnirska pobjeda i to vrlo uvjerljiva za Krešu Petričevića. Svoj prvi turnir su zaigrali Ian Jurak i Adam Durmić. Ian je osvojio 4. ,a Adam 5. mjesto, što je prilično uspješan početak.


djevojke 7-8 razred

Imali smo jednu ali vrijednu igračicu- Nera Novosel je također bez prave konkurencije osvojila prvo mjesto.





Hrvatski kup U11 i U19

PRVENSTVO HRVATSKE ZA SENIORE

Turniri Hrvatskog kupa, 1. krug

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor