Hrvatski kup U11 i U19

​CAR JE CAR


Sezona Hrvatskog kupa za juniore je odlično počela za Bornu Cara. Borna je po prvi puta osvojio turnir Kupa u singlu i jako mi je drago zbog njega. Nije bilo lako, ali uspio je biti sigurniji od svih protivnika. Antonio Ban je propustio 3 meč lopte za ulazak u polufinale, te na kraju završio na 6. mjestu.

Prvo su se igrali parovi, u kojima dečki nisu bili na nivou igre sa državnog prvenstva i završili su na "tek" 3. mjestu.


U ženskoj konkurenciji nam je najbolja bila Ira Martinuš: u polufinalu je odigrala ravnopravan meč protiv Inge Sadaić,a u meču za 3. mjesto je po prvi puta pobijedila Miu Čerjan. U ženskoj konkurenciji je turnir počeo sa dva naša "el Classica": prvo su se oba naša para našla u četvrtfinalu u kojem su bolje bile Antea  i Ira, a zatim su Luna i Tamara odigrale još jedan međusobni meč u prvom kolu singla.  Na kraju Antea 5. , Tamara 6. a Luna nije mogla više od 9. mjesta, a par Luna i Tamara nisu mogle više od 5. mjesta.


poletarci


 Jedina naša predstavnica je bila Ana Bajić koja se pošteno naigrala. Budući da je na turniru bilo samo 5 djevojčica igrale su po sistemu svaka sa svakom. Ana je ostvarila 2 pobjede i 2 poraza što joj je donijelo zasluženo  3. mjesto.






Zagrebačka liga - 2.krug

PRVENSTVO HRVATSKE ZA SENIORE

Turniri Hrvatskog kupa, 1. krug

ARHIVA

Rođendani



  1.3. MARKO MALARIĆ

  4.3. SARA MRĐA

  4.3. PETAR IVANOVIĆ

  5.3. JAKOV LADAVAC

15.3. TESA TOKIĆ

19.3. EDVIN HADŽIHALILOVIĆ

21.3. SHIORI ARAKI PUCKO

24.3. HRVOJE MAVRIČEK

25.3. IRA MARTINUŠ

29.3. ROKO DUBOVEČAK

Humor