Hrvatski kup U11 i U19

​CAR JE CAR


Sezona Hrvatskog kupa za juniore je odlično počela za Bornu Cara. Borna je po prvi puta osvojio turnir Kupa u singlu i jako mi je drago zbog njega. Nije bilo lako, ali uspio je biti sigurniji od svih protivnika. Antonio Ban je propustio 3 meč lopte za ulazak u polufinale, te na kraju završio na 6. mjestu.

Prvo su se igrali parovi, u kojima dečki nisu bili na nivou igre sa državnog prvenstva i završili su na "tek" 3. mjestu.


U ženskoj konkurenciji nam je najbolja bila Ira Martinuš: u polufinalu je odigrala ravnopravan meč protiv Inge Sadaić,a u meču za 3. mjesto je po prvi puta pobijedila Miu Čerjan. U ženskoj konkurenciji je turnir počeo sa dva naša "el Classica": prvo su se oba naša para našla u četvrtfinalu u kojem su bolje bile Antea  i Ira, a zatim su Luna i Tamara odigrale još jedan međusobni meč u prvom kolu singla.  Na kraju Antea 5. , Tamara 6. a Luna nije mogla više od 9. mjesta, a par Luna i Tamara nisu mogle više od 5. mjesta.


poletarci


 Jedina naša predstavnica je bila Ana Bajić koja se pošteno naigrala. Budući da je na turniru bilo samo 5 djevojčica igrale su po sistemu svaka sa svakom. Ana je ostvarila 2 pobjede i 2 poraza što joj je donijelo zasluženo  3. mjesto.


Zagrebačka liga - 2.krug

PRVENSTVO HRVATSKE ZA SENIORE

Turniri Hrvatskog kupa, 1. krug

Rođendani
Humor