8. DONUT CUP – KUNGOTA, SLOVENIJA

Naš organizirani klupski odlazak na Donut Cup u Kungoti je propao, jer su u posljednji  tren otkazali Ivor i Vili zbog školskih obaveza i bolesti. Na turnir sam zbog toga krenula sama sa Sunčicom Sertić iz drugog kluba i njenim roditeljima, ali nije bilo mjesta u automobilu za trenericu Renatu. Zbog toga mi je savjete za igru morala govoriti telefonski prije mečeva.

Prvi meč u GS U15 je bio sa prvom nositeljicom Slovenkom Anjom Jordan. Mislim da me je ona dosta podcijenila, pa sam prvi set dobila sa velikom razlikom. Drugi set sam nastavila ohrabrena dobivenim setom, pa sam i njega dobila ali sa nešto manjom razlikom. Preostale dvije protivnice u grupi nisu bile velike problem i završila sam na prvom mjestu u grupi.

U parovima sam igrala sa Mađaricom Nikol Soltesz. Nismo se dobro razumjele što se tiče načina igre. Ona je tražila da ja idem stalno na mrežu što nije imalo puno smisla. Oba meča smo izgubile tako da su parovi za nas bili završeni prvi dan.

Četvrtfinale u singlu sam bila slobodna a u polufinalu sam se drugi dan turnira suočila sa Slovenkom Zojom Novak. Prvi set sam sigurno dobila ali u drugom sam izgubila koncentraciju, što je protivnica iskoristila i izjednačila. U odlučujućem setu sam sredinom seta ostvarila par poena prednosti, što sam uspjela zadržati do kraja meča i izboriti finale.

U finalu me je ponovno čekala Anja Jordan koju sam dobila prvi dan turnira. Ovaj put je djelovala puno ozbiljnije ali sam i ja ušla sigurno u meč i dobila prvi set. Drugi set je iskoristila moje greške i uspjela izjednačiti. U odučujućem setu je protivnica nastavila sigurno i ostvarila značajnu prednost.  Kod rezultata 19:13 za nju, uspjela sam osvojiti par skoro izgubljenih poena, što je protivnicu dosta uzdrmalo a mene ohrabrilo da možda imam šanse dobiti meč. Uspjela sam osvojiti 8 poena za redom i preokrenuti rezultat, te osvojiti set sa rezultatom 21:19 i time osvojiti prvo mjesto u singlu.


Velika zahvala roditeljima Sunčice Sertić koji su me vozili oba dana turnira.

                                                                                                                                                         Iva Sulić








2. HRVATSKI KUP U15

1. KLUPSKI TURNIR U 2018

ZAGREBAČKA BADMINTONSKA LIGA- 3. KRUG

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor