Hrvatski kup za poletarce i juniore

Na II. krugu hrvatskog kupa za poletarce i juniore održanog ove subote u Čakovcu juniorske boje branili su: Antea, Ira, Antonio i Borna C., dok u konkurenciji poletaraca ovaj put nismo imali predstavnika.

Turnir je započeo mixevima gdje nismo startali baš najbolje.
Borna i Antea su se nažalost u prvom meču porazom od Zlošilo/Guca oprostili od borbe za medalje. Iako odličnom igrom samouvjereno osvajaju prvi set 21:10, pad koncentracije pri kraju drugog seta ih odvodi  u treći gdje nakon početnog vodstva dolazi do velike oscilacije u igri i nažalost gube meč. Na kraju osvajaju 5.mjesto. 
Naš drugi mix Antonio i Ira relativno lako prolaze prvo kolo, ali su u polufinalu zbog pada koncentracije i nekoliko neforsiranih pogrešaka pred kraj oba seta zaustavljeni od kasnije pobjednika turnira Vadlja/Janičić. Na kraju osvajaju broncu pobjedom nad dubrovačkom kombinacijom Zlošilo/Guca.

U pojedinačnoj konkurenciji odličnom igrom najdalje, do finala je došla Ira. U finalu ju je čekala Barbara Janičić. Prvi set Ira dobiva 21:10 dok u slijedeća dva gubi koncentraciju i nikako se nije mogla vratiti u meč te nažalost gubi.
Pauza od skoro mjesec dana bez treninga ostavila je traga na Anteinoj igri. Nakon pobjede u prvom meču osjetila je laganu bol u leđima što je "kumovalo" slabijoj igri u drugom meču gdje nakon epska tri seta ipak pobjeđuje. U klubskom polufinalu pobjeđuje ju Ira. U borbi za treće mjesto nažalost je morala predati meč Mii Čerjan zbog bolova u leđima.

Borna je vrlo dobrom igrom došao do polufinala gdje na kraju oba seta nije bio dovoljo fokusiran i gubi taj meč te u borbi za broncu pobjeđuje Lukšu Zlošila. 
Antonio je zaustavljen u četvrtfinalu od kasnije pobjednika turnira Vadlje. Slijedeća dva meča dobiva lako i na kraju osvaja 5. mjesto. 


P.S. 
Hvala mami Ireni na vožnji cijele ekipeDora


Badmintonček

ARHIVA

Rođendani02.04.  LUNA ŠABAN

02.04.  NINA ŠOŠTARIĆ

05.04.  JASNA TADEJ

05.04.  NIKOLINA SARIĆ

11.04.  IVANA MUCKO

13.04.  MIROSLAV VURDELJA

14.04.  BLAGOVEST KISYOV

22.04. SARA ŠULC

23.04.  BORNA BESTIĆ

24.04.  KREŠIMIR PETRIČEVIĆ

Humor