Badmintonček

U subotu 14.4. smo ponovo nastupili na simpatičnom turniru Badmintonček-Badmintončica u Ravnama na Koroškem sa čak 11 igrača u konkurencijama od u9-u15.  Svi su se dobro zabavili, tako da je naše druženje koje je trajalo od 6-23h  zapravo brzo prošao.  Prvo su igrale konkurencije u9 i u11 u kojima su nastupili Sven Pleše, Stela Devčić i Ana Bajić uz podršku svih starijih igrača.  Iako mu je to tek drugi turnir u životu, Sven je osvojio 3. mjesto u konkurenciji u9. U konkurenciji u11 Stela Devčić nije prošla jaku grupu usprkos zapravo odličnoj igri, a Ana Bajić je došla do četvrtfinala. 


Kasnije su igrali stariji, a mlađi navijali.  

U konkurenciji dječaka u13 su Ivan Nimac i Hrvoje Mavriček ušli u glavni turnir kao prvi u grupi, zatim glatko i u polufinale. U polufinalu je Hrvoje popustio, a Ivan ostao koncentriran do kraja te ostvario jedinu našu pobjedu.

Iako je Hrvoje zapravo dobro igrao, ipak je ostao i bez medalje, tj. na 4. mjestu.

U konkurenciji djevojčica su u glavni turnir prošle Vlatka i Zrinka Kopsa, dok je Ema Delić zaglavila u grupi. U četvrtfinalu su igrale Vlatka i Zrinka jedna protiv druge, a pobijedila je Vlatka. Vlatka je kasnije uz veliku borbu uspjela osvojiti 3. mjesto.


U konkurenciji u 15 imamo dvije srebrne medalje:  Emil Sinković i Lana Devčić. Lana će vjerojatno dugo pamtiti propuštene 3 meč lopte u finalu. Emil je cijeli turnir bio odličan, ali protivnik u finalu prejak.

Krešo Petričević je dobrom igrom došao do četvrtfinala.


Posebnu stavku u izvještaju zaslužuje organizacija turnira. Budući da bk Karizma ima puno rekreativaca, svi su si dali truda sudjelovati. Ove godine je organizacija dignuta na još viši nivo:  suci (odrasli, naravno) su rezultate upisivali na tablete,a svaki teren je imao svoj ekran (kad će to imati Croatia International ?)  Uz pomoć sponzora, u prijavninu su bile uključene loptice, sendvič, voda, kolači.  Medalje su bile još veće nego lani, a svi igrači su dobili diplome veličine A3.

Čestitam svim igračima na uloženom trudu i navijanju.


Renata
Valamar Junior Open 2018

Hrvatski kup za poletarce i juniore

Rođendani01.03. MARKO MALARIĆ

02.03. NIKA RAŠIĆ

05.03. JAKOV LADAVAC

06.03. DORA DRAGČEVIĆ

12.03. NERA NOVOSEL

19.03. EDVIN HADŽIHALILOVIĆ

22.03. KALISTA KRISTIĆ

24.03. HRVOJE MAVRIČEK

25.03. IRA MARTINUŠ

31.03. HELENA DRAGOJEVIĆ

Humor