Inga na postolju u Bugarskoj

Na zadnjem nastupu u Bugarskoj naši igrači vratili su se doma sa dvije brončane medalje u ženskom singlu i u ženskim parovima.

Na međunarodnom turniru u Sofiji (Internarional Future Series) nastupili su Filip Špoljarec, Edvin Hadžihalilović, Katarina Galenić i Inga Sadaić.

 

Katica i Inga su se direktno našle u polufinalu, jer je puno ženskih parova bilo odjavljeno sa turnira,ali tamo su naišle na prve nositeljice iz Austrije, Yong/Hochmeier, te naš par koji nastupa po prvi put zajedno na službenom meču, izgubile su u dva seta. 

Katarina je u mixu u meču za 1/2 finale zajedno sa svojim isto novim partnerom Alex Vlaar (Bugarska), izgubila od Bugara Makarski/Dimova,koji su posle toga glatko osvojili turnir. 

Naša najbolja juniorka Inga Sadaić je u prvom meču imala za protivnicu najbolju Bugarsku juniorku Pavlovu. Meč je bio jako napet i u trećem setu naša ljevoruka igračica gubila je 5-11. Nakon pauze Inga je uspjela se vratiti u meč i strpljivom i hrabrom igrom uspela na kraju zaključiti meč u svoju korist sa 21-18 u trećem setu.

U 1/4 finalu čekala ju je treća nositeljica turnira iz Norveške, Elisa Wiborg. Nakon odlične igre i dobre odluke u ključnim trenucima Inga je osvojila meč sa 21-15,21-17 te osigurala svoje prvo polufinale u karijeri u seniorskoj konkurenciji. Tamo ju je čekala druga nositeljica turnira Rebecca Kuhl iz Švedske. Iako je u tom meču Inga bila skoro na razini svoje najbolje igre, Šveđanka je ipak bila jača i iskusnija, na kraju je bilo 21-13, 21-15.

U muškoj ekipi Filip Špoljarec pokazao je dobru igru u oba svoja  meča. U prvom dobio je Indijca Nikhit Laxman u dva seta, a u drugom, meč koji je trajao skoro sat vremena izgubio je od Caliskar iz Turske.

Edvin je u kvalifikacijama istog turnira igrao protiv mladog Austrijanca Philip Drexler od koga je uzgubio u 2 seta.

HK za poletarce 2019.

Maja na regionalnom

Još jedan HK

Hk kadeta

ARHIVA

Rođendani



  1.3. MARKO MALARIĆ

  4.3. SARA MRĐA

  4.3. PETAR IVANOVIĆ

  5.3. JAKOV LADAVAC

15.3. TESA TOKIĆ

19.3. EDVIN HADŽIHALILOVIĆ

21.3. SHIORI ARAKI PUCKO

24.3. HRVOJE MAVRIČEK

25.3. IRA MARTINUŠ

29.3. ROKO DUBOVEČAK

Humor