Bugarska Junior 2020.

Prvi turnir nakon proglašenja karantene zbog pandemije koronavirusa održao se u Pazardzhiku - Bugarska posle skoro 6 mjeseci prekida. 


Naši nestrpljivi predstavnici ja turniru bili su Luna Šaban i Iva Sulić. Nakon pola godine bez ikakvih natjecaljskih nastupa i naporni treninzi preko ljeta cure su pokazale veliki napredak u svoju igru. 
Luna je odigrala sjajan prvi set protiv brončane medalistkinje sa evropskog prvenstva do 17 Joanna Podedworni iz Poljske, a Iva izgubila na tri seta 21-17 u trećem protiv druge nositeljice brončane medalja s Evropskog prvenstva Kaloyana Nalbantova iz Bugarske.


Cure i trener ostali su jako zadovoljni pokazanim napretkom i to im je dalo samopouzdanje i motivaciju za daljni uporni rad u toj nelakoj situaciji gdje se ne zna koji će biti sledeći međunarodni nastup.
Na turniru nije nastupilo ogromni broj igrača ali ti što su došli bili su iz vodećih zemljama u Europi: Danska, Španjolska, Italija, Poljska.


Organizatori - poduzeli su sve neophodne mjere potrebne za sigurno održavanje turnira. Veliki razmak u dvorani, odsustva publike, veliki razmak između mečeva i ne zadržavanje u dvorani. 


Sledeći predviđeni turnir kojem se nadamo da će se održati je Slovenija junior u Mirni, na kojem bismo trebali biti u puno većem broju i na kojem moramo braniti dobre rezultate od prethodne godine.

Trening, trening...ali u Maksimiru

Grčka kamp...2

Treninzi, treninzi

Odluka izbornika juniora

Termini za klupski liječnički pregled su:

Grčka kamp by Luna, Iva, Ana, Luka

Upis novih članova

Rođendani01.05.  FILIP ŠPOLJAREC

07.05.  IVANA ANDABAKA

07.05.  DORA MARTINUŠ

15.05.  SVEN PLEŠE

23.05.  KATARINA GALENIĆ

23.05.  ELA GOLUBIĆ

28.05.  IAN JURAK

30.05.  ANTEA RENDULIĆ

30.05.  JELENA KARAPANDŽA

Humor