PH za mlađe kadete i mlađe juniore 2019.

Vikend 16. i 17.11. smo bili domaćini državnog prvenstva za mlađe kadete (U13) i mlađe juniore (U17).

Link na rezultate

 

mlađi kadeti - U13

Prvo ime naših mlađih kadeta je Ana Pranić koja je izvrsnom igrom osvojila prvo mjesto u singlu i u mješovitom paru sa Vitom Radovanovićem.  Ana niti jednoj protivnici nije dala više od 9 poena.

U miksu su Ana i Vito također bili cijeli turnir  uvjerljivi. Popustili su samo u finalu u drugom setu, ali su u trećem opet pokazali da su bolji od ostalih.

 

Vito je u singlu ponovio 2.mjesto za zadnjeg kupa što je odličan rezultat nakon samo 14 mjeseci marljivog treniranja.  Iz mjeseca u mjesec je postajao sve bolji pa su mu i plasmani na turnirima kupa bili sve viši – po redu mjesta:  11., 5,. 3., 2. 

 

U parovima su i Ana i Vito osvojili 3.mjesto, Ana sa Dorom Kvesić a Vito sa Franom Farkašem. Ovo je bilo prvi nastup na državnom prvenstvu za Doru i Frana.

 

Nastupili su još Sara Šulc, Stela Devčić, Jelena Karapandža i Maja Pranić. Sara je u singlu došla do četvrtfinala, ostale cure su poražene u prvom krugu, također i svi ženski parovi.

 

mlađi juniori - U17

U konkurenciji muškog singla boje kluba su branili samo Luka i Emil koji su na žalost izgubili u svojim prvim mečevima. Ivor i Vid su preskočili singl jer su bili potrošeni zbog bolesti.

U ženskom singlu smo imali klupsko finale između Lune i Ive gdje je u napetom meču Luna pokazala malo više mirnoće u završnici te tako i odnijela pobjedu. Luna je u prvom kolu pobijedila Doru a Iva u polufinalu Stellu. Stella je na putu do polufinala odigrala odličan i napet meč i pobijedila neugodnu protivnicu iz Koprivnice, Niku Matovinu.

 

U muškim parovima oba naša para stigla su do polufinala. Luka i Emil su izgubili od Antunovića i Jurenića (VG) dok su Ivor i Vid izgubili od Črepa i Grubića (Međimurje).

 

Ženskih parova je bilo svega 4 pa se igrala grupa gdje je igrao svaki par protiv svakoga.  Stella i Dora su tako skupile jednu pobjedu i dva tijesna poraza, jedan od Lune i Ive a drugi od Sertić i Buchberger (VG). Luna i Iva su u „finalu“ grupe nakon uvjerljivo dobivenog prvog gema protiv Sertić i Buchberger fizički i mentalno jako pale te neočekivano izgubile sljedeća dva seta. Borile su se i trudile ali nije išlo i morale su curama priznat pobjedu.

 

U mješovitim parovima Ivor i Iva su za polufinale svladali Emila i Stellu u dva napeta seta. Tamo su ih čekali Luna i njen partner iz „Zagreb Maksimira“, Ivan Gotesman. Luna i Ivan su odnijeli pobjedu u dva napeta gema te se tako plasirali u finale. Do drugog polufinala su stigli Vid i Dora pobijedivši druge nositelje Sertić/Jurenić (VG). U tom polufinalu su se Antunović i Buchberger pokazali kao prevelik zalogaj te su naši lako izgubili. U finalu koje je bilo napeto i praćeno konstantnim preokretima vodstva, Luna i Ivan na žalost gube 19-21 u trećem setu nakon što su ispustili veliku prednost.

U svakom slučaju prvenstvo smo završili sa mnogo medalja i trebamo biti zadovoljni pokazanom igrom i zalaganjem na terenu. Još jednom čestitke svim osvajačima medalja.

PH za kadete 2019.

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor