2. HK U13, U17

MLAĐI KADETI

Ana i Vito su  očekovano lako došli do prvog mjesta, a u borbi za ostala mjesta su bile prave drame.  U četvrtfinalu je Sara na tri seta pobjedila Ivu Belobrajdić, a Dora Jelenu Karapandža.  U meču za treće mjesto smo opet imali veliku borbu između Sare i Dore; naravno na tri seta. Dora je i danas bila bolja.

Na tri seta smo imali i meč za 7. mjesto u kojem je Jelena pobjedila Ivu, kao i meč za 9.mjesto u kojem je Maja Pranić pobjedila Teu Rebesco.

Kod dječaka je prvo bila velika borba u četvrtfinalu između Jakova Ladavca i Viktora Habuša. U tri seta je pobjedio Viktor i tako se plasirao u polufinale.  U polufinalu je pružao dobar otpor Viti, a u meču za 3. mjesto je tijesno poražen, pa je završio na 4. mjestu.  Ostali naši dečki su se poredali od 5.-9.mjesta.  Tin Radovanović i Marko Šurina su zaigrali na svom prvom turniru Kupa. Za slučaj da ne bude dovoljno prijava u konkurenciji poletaraca natjecanje su počeli u konkurenciji mlađih kadeta i izvrsno su se snašli. Tin je na kraju bio 5., a Marko 8.  Između njih su se poredali: 
 6. Jakov Ladavac
 7. Sven Pleše
 9. Jakov Perše

Četvero naših najboljih igrača nije igralo mješovite parove, pa je bila prilika za ostale naše mikseve da igraju ravnopravne mečeve. Najdalje je došao miks Viktor i Maja, čak do finala, Sven i Iva su osvojili treće mjesto, Jakov P. i Tea četvrto, a Jakov L. i Jelena 5.mjesto

MLAĐI JUNIORI

Dora Martinuš je osvojila prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji nakon dugo vremena.  Bila je bolja u finalu svladavši u dva napeta seta klupsku igračicu Stellu Balenović.
U muškom singlu u polufinalu su se susreli Ivor i Emil koji je na kraju neočekivano odnio pobjedu u tri zanimljiva seta. Tako je Emil ušao u svoje prvo finale u singlu, no tamo je nažalost izgubio od Roka Pipunića (BK Purger).
U miksu nije bilo iznenađenja te su do finala došli dva naša para. Ivor i Stella su u dva seta ostvarili pobjedu protiv Emila i Dore.

Od ostalih naših igrača Borut Patčev je na visokom 6., Hrvoje Mavriček 8., Ivan Nimac 10. i Luka Pranić na 11.mjestu.

2. HK U11, U19

Napokon počela natjecanja!!! 2. HK U15 i 1. HK seniori

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor