PH za poletarce

Jelči brončana kod poletarki!

U nedjelju 19.9. u Čakovcu je odigrano dugo iščekivano Prvenstvo Hrvatske za poletarce i veterane. Nažalost cijela ova situacija s COVID-om te nemogućnost treniranja u adekvatnim uvijetima doprinijela je tome da određene konkurencije nisu odigrane, jer nije bilo dovoljno prijava za održavanje službene konkurencije (samo 4, a bilo ih je prijavljeno 3).

Tako su zbog malog broja prijavljenih igrača nažalost nisu odigrane  konkurencije muškog singla, muških i ženskih parova tako da su poletarke bile jedine njihove predstavnice na ovogodišnjem PH.

Prijavljeno je bilo 5 igračica pa se igralo po sistemu Round Robin ili svaka sa svakom. Naša jedina predstavnica Jelena Čović je imala svoje „vatreno krštenje“. Ne odigravši do sada niti jedan Hk ili važniji turnir odigrala je svoje prvo PH. Bez obzira na sve Jelena je bila super iako to rezultati ne pokazuju. Od četiri odigrana meča dobila je jedan protiv Novak iz ZG Maksimira. Izgubila je protiv igračica koje imaju malo više natjecateljskog iskustva, sestara Bel iz Međimurja i Aušperger iz Bjelovara, tako da je neiskustvo, uzbuđenje i trema prvog nastupa učinilo svoje. Bez obzira na sve, igrala je odlično i osvojila svoju prvu medalju na PH ovog puta BRONČANOG sjaja.

Veselimo se budućim turnirima, a slijedeći nas očekuje uskoro. Nastavljamo i dalje marljivo trenirati kao i do sada i rezultati sigurno neće izostati.

Bravooo Jelči, samo hrabro dalje!


Jasna

Guatemala Int. series

Zagreb U17 Open

Zagreb Youth Open

PH za mlađe kadete i mlađe juniore

PH za veterane

Prvenstvo Hrvatske za kadete i juniore

Prvenstvo Hrvatske za seniore

ARHIVA

Rođendani  2.11. LUCIJA BURIĆ

  3.11. STELLA BALENOVIĆ

  4.11. EVA PATČEV

  8.11. MAŠA HETEŠI

10.11. RENATA HORVAT VRBNJAK

10.11. MARIJA KARAPANDŽA

13.11. SARA GROSS

16.11. MIA KNEŽ

18.11. ADAM KOVAČIĆ

23.11. IVAN KOSOR

27.11. BEATA RIZMAUL

29.11. LORNA KOVAČIĆ

30.11. MARKO ŠURINA

Humor