PH za mlađe kadete i mlađe juniore

Viktor Habuš zlatni u paru (U13)!

Drugi vikend državnih prvenstava za podmladak je nastavljen u konkurencijama mlađih kadeta i mlađih juniora.

Opet smo osvojili puno medalja, a jedino zlato je osvojio Viktor Habuš u paru sa Lovrom Matovinom (Koprivnica) kod mlađih kadeta. U napetom finalu su bili bolji od naših Tina Radovanovića i Marka Šurine.

Sva trojica su osvojila i medalje u singlu. Tin je osvojio drugo mjesto, prije toga je u još jednom napetom meču pobijedio Marka, pa su Marko i Viktor dijelili treće mjesto. Maja Pranić i Tea Rebesco su imale teška četvrtfinala. Maja je svoj meč uspjela dobiti ,pa je osvojila 3.mjesto, a Tea Rebesco je ostala u četvrtfinalu. Zajedno su bile 3. u parovima. U mješovitim parovima su Tin i Tea bili drugi, a Marko i Maja treći.

 

Kod mlađih juniora su u finalu igrale kadetska prvakinja Ana Pranić i seniorska prvakinja Jelena Buchberger (V.Gorica). Ana jeodigrala odličan meč  u kojem je poražena 21:15, 21:17.

Ana i Vito Radovanović su osvojili i treće mjesto u mješovitim parovima. Prije toga su pobijedili drugu klubsku kombinaciju Hrvoje Mavriček i Vlatka Kopsa.

U muškoj konkurenciji je Borut Patčev osvojio treće mjesto, a u paru sa Hrvojem drugo. Ovo je bio još jedan od onih turnira u kojem je program za izradu ždrijeba u mnogo slučajeva odredio da međusobno igraju igrači iz istog kluba, pa su tako u prvom krugu igrali i Borut i Hrvoje, naravno, na tri gema.

U muškim parovima je Vito bio treći, sa Matijom Đeri (Međimurje).

 

Ovaj turnir je pokazao koliko je pandemija naštetila i kvaliteti i kvantiteti najmlađih igrača. Mi u klubu možemo biti sretni, jer su svi naši igrači ostali u treningu.

 

Renata

 

Guatemala Int. series

Zagreb U17 Open

Zagreb Youth Open

PH za veterane

PH za poletarce

Prvenstvo Hrvatske za kadete i juniore

Prvenstvo Hrvatske za seniore

ARHIVA

Rođendani



  1.3. MARKO MALARIĆ

  4.3. SARA MRĐA

  4.3. PETAR IVANOVIĆ

  5.3. JAKOV LADAVAC

15.3. TESA TOKIĆ

19.3. EDVIN HADŽIHALILOVIĆ

21.3. SHIORI ARAKI PUCKO

24.3. HRVOJE MAVRIČEK

25.3. IRA MARTINUŠ

29.3. ROKO DUBOVEČAK

Humor