HK U13 i U17

​Vlatka Kopsa pobjednica turnira (U17).

 

Ovog vikenda Čakovec je bio domaćin 1. kruga Hrvatskog kupa za mlađe kadete i mlađe juniore. Igrale su se konkurencije muškog i ženskog singla i parova.

Zbog manjeg broja prijava, konkurencije muškog singla i ženskih parova U-13 te muških i ženskih parova U-17 odograni su po sistemu Round-Robin.

Jedino nije odigrana konkurencija parova mlađih kadeta zbog manjka prijava. U singlu su nastupila četiri igrača, od toga tri naša predstavnika Marko, Tin i Viktor.

Marko je ostvario najbolji plasman. U klupskom ogledu između Marka i Tina uvijek je napeto. U tri neizvjesna seta ovaj put je bolji bio Marko. Također je slavio u meču protiv Viktora nakon što je Viktor uvjerljivo dobio drugi set i tako izjednačio rezultat, no odluka je pala u trećem setu. Jedini poraz doživio je od kasnije pobjednika turnira Lovre Matovine (Koprivnica).

Sa ostvarene dvije pobjede Marko je osvojio srebro.Tin je jedinom pobjedom protiv Vikotra osvojio broncu, a Viki se ovaj put morao zadovoljiti 4. mjestom.                                                                                          Sve pohvale dečkima, igrali su odlično i borbeno.

Kod djevojčica do 13 godina Maja i Tea nakon pobjede u četvrtfinalu izgubile su u polufinalu. Tea protiv prve nositeljice i pobjednice turnira Vindiš (Velika Gorica), dok je Maja nakon dobivenog prvog seta nažalost izgubila od dubrovčanke Konjuh. U međusobnom ogledu za 3. mjesto u napeta tri seta pobjeda je otišla na Majinu stranu. U konkurenciji parova Tea i Maja su osvojile odlično 2. mjesto, ali je malo falilo da budu stepenicu više.

Kod mlađih juniorki, Jelenu ždrijeb nije pomazio jer je u prvom kolu „naletjela“ na prvu nositeljicu i finalisticu turnira te nažalost izgubila. Naša druga igračica Vlatka odličnom igrom i sa ostvarene sve tri pobjede postala je pobjednicom turinira. U paru s Jelenom osvojile su 3. mjesto.

U konkurenciji do 17 godina, Borut je osvojio srebrnu medalju u pojedinačnoj  i u konkurenciji parova s Čanićem iz Bjelovara. Do finala singla došao je dvjema uvjerljivim pobjedama. U finalu je izgubio od Marka Janičića (Dubrovnik). Završnica prvog seta i minimalni poraz dao je naslutiti da bi Borut mogao pripremiti iznenađenje. No ovaj put se morao zadovoljiti srebrom. U odlučujućem meču parova izgubili su u tri seta od duborvačke kombinacije, pobjednika turnira.

Nastup naših osam igrača rezultirao je osvajanjem odličnih osam postolja - 1 zlatne, 4 srebrne i 3 brončane medalje.

Čestitke svima na borbenosti i postignutim rezultatima!

 

Jasna

Adria Youth Internationa i Adria U17 International

1. HK za seniore

German Ruhr International U15

HK U15

Cipar International

Hrvatski kup...

Valamar Junior

ZBL 1

ARHIVA

Rođendani  2.11. LUCIJA BURIĆ

  3.11. STELLA BALENOVIĆ

  4.11. EVA PATČEV

  8.11. MAŠA HETEŠI

10.11. RENATA HORVAT VRBNJAK

10.11. MARIJA KARAPANDŽA

13.11. SARA GROSS

16.11. MIA KNEŽ

18.11. ADAM KOVAČIĆ

23.11. IVAN KOSOR

27.11. BEATA RIZMAUL

29.11. LORNA KOVAČIĆ

30.11. MARKO ŠURINA

Humor