1. HK - seniori

... Saganić - dvije medalje...

U Sutinskim Vrelima konačno se održao prvi krug iz serije Hrvatskih kupova za seniore.

 

Na turniru nastupilo je 20-tak igrača i igračica. Naši predstavnici bili su Luna Šaban, Stella Balenović, Edvin Hadžihalilović, Vito Saganić i Hrvoje Mavriček.

 

Cure su igrale na sistemu "Round Robin" jer ih je bilo samo 5, što znači - svaka protiv svake.

 

Prvo mjesto osvojila je Jelena Buchberger (BK VG), koja je u napetom meču u tri seta dobila Lunu Šaban koja je u konačnom poretku zauzela 3. mjesto. Stella je po prvi put dobila Lunu isto u tri seta, te je tako završila druga na postolju nakon poraza u finalu od Jelene.

 

U muškoj konkurenciji Roko Pipunić (bk Purger) osvojio je prvo mjesto. Roko, koji trenira već godinu dana kod nas u klubu nije imao velikih problema u osvajanju turnira. Drugi je bio Luka Grubić iz Bk Čakovec, a treći naš novi član kluba Vito Saganić. Vito je pokazao značajan napredak te dobrom igrom zauzeo prestižno treće mestu u konačnici.

 

Dobra Vitova igra bila je evidentna i u parovima gdje sa svojim partnerom Edvin Hadžihalilovićem pokazuju dobre parske vještine i odličan sklad na terenu. Dečki su pobjedili Antunovića- Buchbergera (bk VG), braću Grubić (bk Međimurje) u 2 jako napeta I zanimljiva meča. Iako malobrojna, publiku u dvorani je sigurno uživala u dinamičnim izmjenama između mladih nada hrvatskog badmintona.

Muške parove osvojili su iskusnjare Neven Rihtar-Filip Jagar (bk VG), ali naši dečki su pružili dobar otpor te sa 22-20, 21-14 zauzeli drugo mjesto na postolju. 

1. turnir Hrvatskog kupa za podmladak

Izrael Junior - rezultati i dojmovi

3. ZBL

All England...by A.Lovrić

Polish U17

Portugal International

Slovak International

2. ZBL

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor