2. Hrvatski kup za poletarce, kadete i juniore

Drugi vikend Hrvatskog kupa je bio vrlo zanimljiv, sa nekoliko iznenađenja.

subota, 7.5.

 

poletarci

Među samo trojicom prijavljenih je nastupio naš Vid Novak koji je osvojio drugo mjesto. Vid je na svakom turniru sve bolji i bolji, a u meču za prvo mjesto je tijesno poražen.

 

kadeti

U ovoj konkurenciji smo bili prilično brojni. Dečki su se poredali od 2-5 mjesta: 2. Tin Radovanović, 3. Marko Šurina, 4. Jakov Perše, 5. Viktor Habuš, a Sven Pleše je bio 7. Za ovakav poredak je zaslužan Tin koji je u prvom krugu eliminirao Puljića iz Splita i time svim našima omogućio visok plasman.

Kod djevojaka je Dora Kvesić ponovo druga, a Sara Šulc je ovaj put na postolju- treća. Turnir nije mogao proći bez meča Maje Pranić i Tee Rebesco. I ovaj put je bilo tijesno i opet je pobijedila Maja koja je tako bila 5. a Tea 6.Jelena Karapandža je tijesno izgubila oba svoja meča i zauzela 10.mjesto.

U mješovitim parovima smo u polufinalu vidjeli napet meč naša dva najbolja miksa: Tin i Sara protiv Marka i Dore. Tin i Sara su pobijedili da 21:19. u 3. gemu, U finalu su također imali težak posao, ali su uspjeli osvojiti prvo mjesto. Marko i Dora su poraženi u meču za treće mjesto. Viktor i Maja su bili 5.

 

 

juniori

U muškoj konkurenciji samo dva singla- Hrvoje Mavriček je bio 3., a Vito Radovanović 6. U ženskom singlu su Ana Pranić i Stella Balenović poražene u polufinalu, pa su se susrele u meču za 3.mjesto u kojem je uvjerljivo bila bolja Ana.

U miksu je Ana bila prva sa Rokom Pipunićem (Purger).  U zanimljivom meču su pobijedili Ivora Zekana i Stellu.

55.BODENSEE INTERNATIONAL

Srebrna žogica 2022.

PH medalje!!!!

PH 2022.

2. Hrvatski kup za mlađe kadete i mlađe juniore

1. regionalni kup - bjelovar

BOZEN FRUEHLING 2022

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor