2. Hrvatski kup za mlađe kadete i mlađe juniore

...pobjeda Dore Kvesić!!!


nedjelja 8.5.  

 

mlađi juniori

Svakako najveći uspjeh dana je pobjeda Dore Kvesić u singlu. Dora je imala tri teška meča, pobijedila je sve najbolje igračice iz drugih klubova i zasluženo stala na najvišu stepenicu postolja, prvi puta u životu.  Zvuči kao malo čudo, ali u ova dva dana Dora i Sara nisu igrale međusobno jedna protiv druge.  Dakle, Sara Šulc je bila 4.  Debitirale su i djevojke iz grupe trenerice Jasne. Dobro su se snašle, pa su se poredale: 6. Lorena Mioković, 7. Maša Heteši, 8. Klara Žibret

Kod dječaka su na postolju bili Hrvoje Mavriček na drugom i Vito Radovanović na 3. mjestu. Odmah iza njih je bio Ivan Šamija-četvrti, što je lijep uspjeh. Ivan Kosor je bio 10.

U mješovitim parovima su oba naša miksa propustila priliku da se sretnu u finalu. Poraženi su u polufinalu, pa je međusobni obračun bio za 3. mjesto u kojem su bili bolji Vito i Sara protiv Ivana i Dore.

 

 

mlađi kadeti

Kod dječaka smo vidjeli reprizu jučerašnjeg turnira u kojem su  Tin Radovanović i Marko Šurina ponovo osvojili  2. i 3. mjesto. Jedina razlika je bila što je danas Tin bio odmorniji, pa je imao i šansu za pobjedu (1:0 i 17:15)

Kod djevojčica je Tea Rebesco igrala dobro, ali ipak ne toliko dobro da pobijedi u finalu.  Jelena Čović je osvojila odlično 5. mjesto.

U mješovitim parovima su Tin i Tea dobro počeli meč za prvo mjesto, a loše završili, pa su osvojili drugo mjesto. Marko i Jelena su zasluženo izborili treće mjesto.

 

55.BODENSEE INTERNATIONAL

Srebrna žogica 2022.

PH medalje!!!!

PH 2022.

2. Hrvatski kup za poletarce, kadete i juniore

1. regionalni kup - bjelovar

BOZEN FRUEHLING 2022

ARHIVA

Rođendani

2.6.  ZVONIMIR ĐURKINJAK

2.6.  VINKO VUCELIĆ

7.6.  JELENA ČOVIĆ

10.6.  MARA JAKIĆ

12.6.  ANTONIA MAŠIĆ

15.6.  IRA JURAK

15.6.  TONKO MÜCK

16.6.  VANDA ALFIREVIĆ

19.6.  BORNA CAR

19.6.  ARIJELA HERCEG

19.6.  VIKTORIJA HERCEG

23.6.  IGOR ČIMBUR

24.6.  LUKA BAN

27.6. TARA SINKOVIĆ

Humor