2. Hrvatski kup za mlađe kadete i mlađe juniore

...pobjeda Dore Kvesić!!!


nedjelja 8.5.  

 

mlađi juniori

Svakako najveći uspjeh dana je pobjeda Dore Kvesić u singlu. Dora je imala tri teška meča, pobijedila je sve najbolje igračice iz drugih klubova i zasluženo stala na najvišu stepenicu postolja, prvi puta u životu.  Zvuči kao malo čudo, ali u ova dva dana Dora i Sara nisu igrale međusobno jedna protiv druge.  Dakle, Sara Šulc je bila 4.  Debitirale su i djevojke iz grupe trenerice Jasne. Dobro su se snašle, pa su se poredale: 6. Lorena Mioković, 7. Maša Heteši, 8. Klara Žibret

Kod dječaka su na postolju bili Hrvoje Mavriček na drugom i Vito Radovanović na 3. mjestu. Odmah iza njih je bio Ivan Šamija-četvrti, što je lijep uspjeh. Ivan Kosor je bio 10.

U mješovitim parovima su oba naša miksa propustila priliku da se sretnu u finalu. Poraženi su u polufinalu, pa je međusobni obračun bio za 3. mjesto u kojem su bili bolji Vito i Sara protiv Ivana i Dore.

 

 

mlađi kadeti

Kod dječaka smo vidjeli reprizu jučerašnjeg turnira u kojem su  Tin Radovanović i Marko Šurina ponovo osvojili  2. i 3. mjesto. Jedina razlika je bila što je danas Tin bio odmorniji, pa je imao i šansu za pobjedu (1:0 i 17:15)

Kod djevojčica je Tea Rebesco igrala dobro, ali ipak ne toliko dobro da pobijedi u finalu.  Jelena Čović je osvojila odlično 5. mjesto.

U mješovitim parovima su Tin i Tea dobro počeli meč za prvo mjesto, a loše završili, pa su osvojili drugo mjesto. Marko i Jelena su zasluženo izborili treće mjesto.

 

55.BODENSEE INTERNATIONAL

Srebrna žogica 2022.

PH medalje!!!!

PH 2022.

2. Hrvatski kup za poletarce, kadete i juniore

1. regionalni kup - bjelovar

BOZEN FRUEHLING 2022

ARHIVA

Rođendani



  4.9. TENA PAVLOVIĆ

  8.9. TIN RADOVANOVIĆ

  9.9. KARLA CESTAR

21.9. KAJA KVRGIĆ RUS

30.9. MATEA ČIČA 

Humor