Prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete i mlađe juniore

​4 ZLATA ZA MLAĐE KADETE

Zadnje ovogodišnje prvenstvo za podmladak ponovo nam je donijelo puno razloga za veselje. Prije svega zbog odličnog uspjeha i dobre igre mlađih kadeta. S po dva naslova državnih prvaka su se okitili Marko Šurina i Tea Rebesco, dodavši još i srebro iz mješovitih parova. 

Mlađi juniori bez zlata, ali sa puno ostalih medalja.


mlađi kadeti
Dan je počeo ljutnjom zbog ždrijeba u kojem su se već u četvrtfinalu srele Tea i Maja, te oba naša miksa Marko/Tea i Tin/Maja. Pobijedili su prvospomenuti, i kasnije došli do finala u kojem su igrali puno lošije nego u meču protiv klubskih suigrača. Kasnije su stvari manje-više bile očekivane. Tea je sigurnom igrom ušla u finale i osvojila prvo mjesto protiv Lee Burazor (BK Dubrovnik). Marko je lako došao do finala protiv Lovre Matovine (BK Koprivnica) u kojem je lošije počeo, a što je meč dulje trajao igrao je sve bolje i bolje. Naslov državnog prvaka je osvojio točno tri godine nakon što je počeo trenirati badminton. Zlato u ženskom i muškom paru je osvojeno bez ozbiljnog otpora: Maja i Tea te Marko i Tin.
Brončanu medalju u parovima je osvojila Jelena Čović s Larom Tomjek (BK Koprivnica). Vid Novak je imao jednu pobjedu. U mješovitom paru su Jelena i Vid poraženi u prvom kolu. Vid je također poražen u prvom kolu sa suigračem iz BK Koprivnica.

mlađi juniori 
U muškom singlu su brončane medalje osvojili Hrvoje Mavriček i Ivan Šamija. Vito Radovanović i Ivan Kosor su došli do četvrtfinala, a nastupili su još Jakov Ladavac i Jakov Perše.
U muškim parovima srebro za Hrvoja i Vita, a bronca za oba Ivana.
U ženskom singlu smo vidjeli reprizu prošlotjednog finala između Dore Kvesić i Ranie Vindiš (BK Velika Gorica). Ovaj put je Dora igrala puno lošije, pa je izgubila meč. Iznenađenje dana je pobjeda Jelene Karapandža protiv Sare Šulc u četvrtfinalu. Jelena je u polufinalu opet namučila Doru.
I u ženskim parovima su se ponovo srele Sara i Dora protiv dubrovačkih igračica. Nažalost i danas su poražene iako su igrale bolje nego prošlu nedjelju.
U mješovitim parovima su bronce osvojila oba naša miksa Hrvoje-Dora i Vito-Sara. Nastupili su još Jakov L. i Jelena.

Čestitamo svima na igri i borbenosti!

Nation to Nation U-15 2022

YONEX Slovenia Future Series 2022

XIII Mexican International 2022

Czech Junior 2022

Završene prireme za kadete

1. Memorijalni turnir Dalibor Duspara

Regionalna liga, 4. krug

Prvenstvo Grada Zagreba u badmintonu

FULIR (2. kolo ADA lige)

Prvenstvo Grada Zagreba u badmintonu

Poziv na pripreme za kadatete

Filipov nastup na Hungarian International

Evo nas i na Supertalentu!

ARHIVA

Rođendani



  1.3. MARKO MALARIĆ

  4.3. SARA MRĐA

  4.3. PETAR IVANOVIĆ

  5.3. JAKOV LADAVAC

15.3. TESA TOKIĆ

19.3. EDVIN HADŽIHALILOVIĆ

21.3. SHIORI ARAKI PUCKO

24.3. HRVOJE MAVRIČEK

25.3. IRA MARTINUŠ

29.3. ROKO DUBOVEČAK

Humor