Regionalna liga, 5. krugUpravo je završen 5. krug Regionalne lige koji je održan u Zagrebu u organizaciji BK Velika Gorica. Odaziv igrača je i ovoga puta bio odličan!

Rezultati: U11/U13/U15/U19

U11 - pojedinačno
U kategoriji do 11 godina nastupile su naše najmlađe predstavnice Karla, Tihana i Vita. Vita i Tihana uspješno su prošle grupu. Obje su poražene od iste igračice Larise Herceg iz Novske. Vita se s Larisom susrela u četvrtfinalu izgubivši rezultatom 4:11, 6:11. Tihana je od Larise izgubila u polufinalu rezultatom 4:11, 9:11 i time osvojila brončanu medalju! Bravo Tihana!


U13 - pojedinačno
U kategoriji do 13 godina nastupile su Lana, Eva i Jelena. Od Jelene je danas bila bolja igračica iz Bjelovara, Marija Komljenović. Igrale su napeta 3 gema. Jelena je osvojila broncu. Lana i Eva, nažalost nisu uspjele proći grupu.


U13 - parovi
Jelena i Tihana nastupile su i u parovima. Na žalost, bile su poražene već u prvom kolu od zaltnih djevojčica iz Bjelovara.


U15 - pojedinačno
dječaci
U kategoriji do 15 godina nastupio je Luka. Na žalost, nije uspio proći grupu.

djevojčice
U kategoriji do 15 godina nastupile su Rita, Iva i Ira. Iva je uspješno prošla grupu i došla do finala. Od Ive je bila bolja Tessa Komljenović iz Bjelovara.


U 19 - pojedinačno
mladići

U kategoriji do 19 godina nastuili su Ivan K. i Domagoj. Obojica su proša grupu i odmah se susrela u četvrtfinalu. Ivan je bio bolji, iako mu je Domagoj pružio ozbiljan otpor. Ivan je došao do finala i osvojio srebro. Čestitke!

djevojke
U kategoriji do 19 godina nastupile su Lorena, Marta, Areta, Lucija i Klara. Lorena, Lucija i Areta su prošle grupu. Sve tri su bile na istoj strani ždrijeba. Lorena i Lucija susrele su se u četvrtfinalu. Lorena je bila bolja te se je u polufinalu susrela s Aretom. Lorena srebrna, Areta brončana! Bravo cure!


U 19 - parovi
mladići

Ivan K. i Vito. osvojili su zlato u muškim parovima.. 

djevojke
Maša i Lorna zlatne, a Lucija i Klara brončane!


ČESTITKE SVIM MEDEKIMA! 

Jelena Buchberger i Roko Pipunić

Poziv na Zimski kamp NC

Božićna čestitka

Diplomatski turnir

Cyprus U17 International 2022

Božićno druženje

Božićno druženje

Anketni upitnik

Malta International 2022

Regionalna liga

Sjajan nastup našega Blaža

Medvode Yonex Youth Cup i U17 2022

Tko želi vidjeti Blažu u finalu?

IV El Salvador International 2022

Hrvatski sportski savez gluhih

ARHIVA

Rođendani  1.3. MARKO MALARIĆ

  4.3. SARA MRĐA

  4.3. PETAR IVANOVIĆ

  5.3. JAKOV LADAVAC

15.3. TESA TOKIĆ

19.3. EDVIN HADŽIHALILOVIĆ

21.3. SHIORI ARAKI PUCKO

24.3. HRVOJE MAVRIČEK

25.3. IRA MARTINUŠ

29.3. ROKO DUBOVEČAK

Humor