Medvode Yonex Youth Cup i U17 2022

​Medeki se vratili s 4 bronce!

Rezultati:

Medeki su se večeras vratili iz Medvoda. Vratili su se s 4
 bronce!

Izvještaj trenerice Renate:
"Zadnji međunarodni turnir za podmladak bio je Medvode cup. Nastupilo je oko 220 igrača iz 12 zemalja. 
Osvojili smo 4 brončane medalje: Vito Radovanović u singlu U15. Vito je nakon grupe pobijedio oba najbolja slovenska igrača, a zatim je u polufinalu zaustavljen od Francuza. Sara Šulc i Dora Kvesić  su odlično igrale, u polufinalu su ipak poražene od Mađarica koje su kasnije osvojile turnir. Jelena Karapandža i Lea Kreulitsch (Austria) su napravile veliko iznenađenje. Iako se do malo prije nisu niti poznavale, u četvrtfinalu su pobijedile slovenske reprezentativke i plasirale se u polufinale. Tamo su poražene od europskih U15 prvakinja iz Rumunjske, a pružile su im odličan otpor. U konkurenciji U13 su Maja Pranić i Tea Rebesco također osvojile broncu u parovima. U četvrtfinalu singla je Maja poražena od kasnije pobjednice, a Tea je poražena 23:21 u 3. gemu.  Nastupili su još i Marko Šurina i Tin Radovanović. Obojica su ostala druga u svojim grupama u singlu, a u paru su u prvom kolu igrali odmah protiv kasnijih pobjednika iz Francuske. Tijesno su poraženi, a Francuzi su kasnije puno lakše pobijedili ostale protivnike. Uglavnom, ovo je bio turnir u kojem smo imali prilično loš ždrijeb.

U konkurenciji U17 Hrvoje Mavriček je poražen u prvom kolu od protivnika iz Francuske, a u paru sa Rokom Pipunićem od kasnijih pobjednika iz Rumunjske."


Vito je bio treći u pojedinačnoj konkurenciji. U polufinalu je bio poražen od kasnijeg pobjednika Francuza Thomasa Gintza. Vito je također nastupio u konkurenciji muških parova s Austrijancem Alexandrom Schinnerlom. Poraženi su u četvrtfinalu od kasnijih finalista.

Sara i Dora, te Jelena u paru s Austrijankom Leom Kreulitsch osvojile su treće mjesto u konkurenciji parova do 15 godina. U pojedinačnoj konkurenciji niti jedna djevojka nije uspjela proći grupu.

Tea i Maja također su bile treće u konkurenciji parova do 13 godina. U pojedinačnoj konkurenciji obje su prošle grupu i zaustavljene su u četvrtfinalu. Maja je zaustavljena od kasnije pobjednice turnira.

Marko i Tin na žalost nisu uspjeli proći grupu. Obojica su bila druga u svojoj grupi. U parovima su već u drugom kolu naletili na kasnije pobjednike turnira.

Na turniru do 17 godina nastupio je Hrvoje u pojedinačnoj i parskoj konkurenciji. U pojedinačnoj konkurenciji zaustavljen je u prvom kolu od Francuza Paula Massiasa. U parovima s Rokom Pipunićem zaustavljeni su od kasnijih pobjednika u četvrtfinalu.

U Medvodama, od Hrvata, su još nastupili Roko Pipunić, Ivano Kukla i Jelena Buchberger na U17 turniru te na turniru mlađih uzrasta Matko Knezović, Lovro Matovina, Sven Mlinarić, Laura Špehar i Rania Vindiš.
Čestitke svima!

Jelena Buchberger i Roko Pipunić

Poziv na Zimski kamp NC

Božićna čestitka

Diplomatski turnir

Cyprus U17 International 2022

Božićno druženje

Božićno druženje

Anketni upitnik

Malta International 2022

Regionalna liga

Sjajan nastup našega Blaža

Regionalna liga, 5. krug

Tko želi vidjeti Blažu u finalu?

IV El Salvador International 2022

Hrvatski sportski savez gluhih

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor