Yonex Dutch Open 2016


Yonex Dutch Open 2016

U utorak 11.10.2016 smo putovali u Nizozemsku (Almere) na Grand Prix turnir Yonex Dutch Open 2016. Imali smo direktan let iz Zagreba za Amsterdam, a iz Amsterdama smo službenim prijevozom došli do hotela u gradu Almere gdje se igrao turnir. U utorak smo odmah odradili trening da se naviknemo na uvjete u dvorani. Turnir je bio odlično organiziran i dvorana je bila odlična. U Zagreb smo se vratili u petak 14.11.2016. Evo i dojmova sa mečeva:
Filip Špoljarec: U srijedu ujutro sam igrao singl protiv Irca Magee. Meč sam počeo jako dobro, vodio sam i kontrolirao cijeli prvi gem. U drugom gemu je on promijenio taktiku i nisam se dobro snašao niti imao pravi odgovor. Nakon gubitka drugog gema, u trećem je bilo napeto, ali sam uvijek zaostajao par poena i nisam se uspio približiti i okrenuti rezultat te gubim meč. Zadovoljan sam pokazanom igrom i osjećam napredak, ali mi je žao propuštene prilike da dobijem meč.
Parovi: U četvrtak ujutro smo igrali prvo kolo parova protiv Mekičko-Njemačke kombinacije Castillo/Persson. Znali smo da neće biti lagan meč ali smo očekivali pobjedu. Nismo najbolje krenuli u meč, ali cijeli prvi gem je rezultat bio izjednačen te u produžecima protivnici osvajaju gem rezultatom 26-24. Drugi gem je bio puno bolji i našli smo ritam te pobjeđujemo 21:16. U trećem setu je bilo previše grešaka i taktički loše igre, te na kraju gubimo 21:19. Razočarani smo rezultatom jer smo znali da možemo pobijediti.
Zvonimir Đurkinjak: Prvi meč igrao sam protiv kvalifikanta (Thomas Sibbald –Nizozemska), pobijedio sam lagano u dva seta. Drugi meč igrao sam protiv 3. nositelja turnira Pablo Abian (Španjolska), prije meča znao sam da će biti teško jer je on trkač a meni to ne paše. Znao sam da moram napadati samo jer tako jedino mogu pobijediti, igrao sam jedan od najboljih mečeva u karijeri i pobijedio u dva seta. Sljedeće kolo čekao me Fabian Roth (Njemačka), također dobar igrač. Nažalost izgubio sam 22:20 u trećem setu iako sam imao meč loptu.

Zvonimir Đurkinjak
Filip Špoljarec 

TEM Youth

Turneja u Danskoj

Prague Open 2016

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor