Shawn Lauvao Authentic Jersey
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/www.bkmedvedgrad.hr/www/index.php:2) in /var/www/virtual/www.bkmedvedgrad.hr/www/_init/init.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/virtual/www.bkmedvedgrad.hr/www/index.php:2) in /var/www/virtual/www.bkmedvedgrad.hr/www/_init/init.php on line 2

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/www.bkmedvedgrad.hr/www/index.php:2) in /var/www/virtual/www.bkmedvedgrad.hr/www/_init/init.php on line 3

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/www.bkmedvedgrad.hr/www/index.php:2) in /var/www/virtual/www.bkmedvedgrad.hr/www/_init/init.php on line 4
1. turnir HK U13, U15 i U17 - BK Medvedgrad

1. turnir HK U13, U15 i U17

​Sezona podmladačkih natjecanja 2017. je počela u Čakovcu prvim Kupom za mlađe juniore i mlađe kadete.


subota 28.1.

mlađi juniori

Luka Ban se prošetao do prvog mjesta, kako u singlu, tako i u paru sa Josipom Meglićem (ZM). Borna Car je četvrtim mjestom ostao izvan postolja u singlu, ali su on i Borna Vadlja osvojili drugo mjesto u paru.


Kod cura, Antea Rendulić je osvojila 3. mjesto, Ira Martinuš 5., Luna Šaban 6. i Tamara Cvitkušić 9.mjesto. Ira je u četvrtfinalu pala na sličan način kao rukometaši, kasnije je uspjela skupiti snage da dobije preostala dva meča i dođe do 5.mjesta.  Tamara je odlično igrala usprkos pauzi zbog bolesti.

Par Antea/Ira je zauzeo 2.mjesto, a Luna/Tamara su bile 5.


mlađi kadeti

Predstavljali su nas Hrvoje Mavriček, Ema Delić i Vlatka i Zrinka Kopsa.  Vlatka i Hrvoje su odlično igrali i osvojili 4. i 6. mjesto; najviše moguće za što su bili dana sposobni.  Zrinka je na također visokom 5. mjestu, a Ema je bila 18.

U parovima su Vlatka i Jelena Buchberger osvojile "samo" 3.mjesto i nadam se naučile da nerviranje vodi u nove greške, a time i u poraz.

Zrinka i Ema su osvojile 5. mjesto.


nedjelja 29.1. - kadeti

Rezultati naših igrača u vrhu su takvi kakve sam i očekivala, rezultati ostalih su uglavnom ovisili o ždrijebu.

U ženskoj konkurenciji su nam se cure plasirale na prva tri mjesta. Luna Šaban je pomela prvo Doru Martinuš, a zatim i Ivu Sulić u finalu.

Dora je dakle, osvojila 3. mjesto.  Stella Balenović je bila 9., Dea Hasenoehrl 12., Lana Devčić 18, a Nera Novosel 22.

Luna i Iva su lako osvojile i prvo mjesto u parovima. Doru i Stellu su izbacile u polufinalu, tako da su Dora i Stella mogle najviše do 3. mjesta.

Nera Novosel i Ana Rojko (Međimurje) su osvojile 7.mjesto, a Lana i Dea 9.


Vječni derbi Ivor Zekan i Vid Matanić se dogodio u meču za 3. mjesto, a pobijedio je Ivor u tri gema. Vili Sinković je bio 8., a Emil Sinković 14.

U parovima su Vid i Ivor osvojili 2.mjesto-sa odličnom igrom u finalu. Vili i Emil su bili 7.Rezultati

Klubski rezultati

Igrači

50. godišnjica badminton europe-a

Rođendani
Humor