2. HK U11, U19

POLETARCI

Posljedice pandemije se najviše vide u ovoj konkurenciji. Malo prijava kod dječaka i nedovoljno prijava da se održi ženska konkurencija. 
Marko i Tin su ponovo izašli na teren. Tin je osvojio drugo mjesto, a Marko treće. U finalu je Tin pružio dobar otpor Lovri Matovini. I Tin i Marko mogu biti više nego zadovoljni sa svojom igrom.


JUNIORI

Nakon mlađih juniora došao je red i na juniore da odigraju svoj drugi Hrvatski kup za ovu sezonu. Na istoj lokaciji (Sutinska Vrela) samo dan kasnije u 9.30 počeli su mečevi.
U prvom kolu odigrao se jedan domaći "El Classico" - Emil Sinković protiv Luke Pranića. Luka nas je sve iznenadio dobrom igrom te je u 2 seta dobio Emila te je tako prekinuo niz pobjeda od jučer kojih je Emil zapisao na svoj račun. U slijedećoj rundi Luka je izgubio od Ivora usprskos dobroj igri i borbi. Sa tom pobjedom Ivor je ušao u polufinale protiv najboljeg U19 igrača Borne Vadlje (MČ). U vrlo dramatičnom meču Ivor je izgubio na 3 seta nakon 1 seta za njega i dva propuštena meč poena. 
Borna Vadlja (MČ) je u finalu lako pobjedio na 2 seta mladog Roka Pipunića (BK Purger).
Kod cura se također odvijala drama . U svom prvom izlasku na teren Tamara Cvitkušić naišla je na Barbaru Janičić (BK Dubrovnik), koja je prošlogodišnja vice prvakinja u toj kategoriji. Borba je bila krvava. Cure su dale sve od sebe, jer je mečeve  pratio juniorski izbornik Josip Uglešić koji je birao najbolje 3 cure za iduče Europsko juniorsko prvenstvo u Finskoj.
Nakon sat vremena igre Tamara je dobila meč sa 21-19 u trečem setu.
U slijedećoj rundi Tamara je pobjedila Ivu Sulić, te tako ušla u finale gde je nažalost morala predati meč Iri, zbog istegnuča zadnje lože na kraju meča protiv Ive. 
U donjem dijelu ždrijeba Ira Martinuš je bila bolja u 3 seta od mlade Jelene Buchberger (BK Velika Gorica), a u polufinalu pobjedila Lunu. Tako se Ira okitila zlatom, a ostale naše cure Tamara i Luna su osvojile 2. i  3. mjesto. 
Ira je osvojila titulu i u mješovitim parovima sa Bornom Vadljom (MČ) , pobjedivši u finalu Vita Buchbergera i Sunčicu Sertić (BK VG).

2. HK U13, U17

Napokon počela natjecanja!!! 2. HK U15 i 1. HK seniori

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor